keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

tiistai 28. kesäkuuta 2011

Tänään lähti talviturkki, minulta ja pojalta. Mies ei uskaltanut ;)

Iltapalaksi jäätelöä ja vesimelonia. Taitaa olla kesä :)

torstai 23. kesäkuuta 2011

lauantai 18. kesäkuuta 2011

Meidän perheen uusin "jäsen" on jäänyt esittelemättä.



Hän saapui meille pari viikkoa sitten, pelkässä balettipuvussa. Hänen nimensä on Ponyo. Näin poika hänet nimesi. (Oikeasti hän on minun, mutta poika vähän lainaa...) Tänne hän on kotiutunut hyvin, poika pitää hänestä (melko) hyvää huolta, antaa maitoa ja pesee pyllyn. Tänään hän sai uuden mekon, pojalta kun on vain yksi mekko jäänyt pieneksi ja sekin odottaa kaapissa, kauniisti viikattuna, seuraavia ristiäisiä, niin piti ostaa kirppikseltä pieni hamonen. Nyt kelpaa Ponyon olla! :)
Torstaina pidin vapaapäivän. Käytiin miehen kanssa kirpparikierroksella. Fidassa oli kirjojen ale ja niitä lähtikin kotiin aika pino ;) Löytyi käsityökirjoja ja mökille lintukirja. Kierrätyskeskuksesta löytyi pojan huoneeseen leluhylly... lipasto... juttu.


Oltiin pojan kanssa illalla yläkerrassa ja hän lähti hakemaan omasta huoneestaan jotain. Tuli kauheeta vauhtia takaisin: "äiti äiti tuu kattoon!!" mentiin sitten yhdessä katsomaan. "Samanlainen kuin päiväkodissa!! uuu, aaa, ooo (availee laatikoita)". *taptap* (taputtaa hyllyä) "minä tykkään." Vielä illalla kun oltiin jo sängyssä, pieni pää nousee ylös ja kysyy että onhan se hylly varmasti vielä siellä ;)

Löytyi reissulta myös nauhoja.


Saa taas tehdä, laukunhihnaa ja muuta :) Kiva löytö.
Kävin törsäämässä myös lahjakorttini kultakauppaan :)

Perjantaina oli sitten työpäivä. Mukavasti kuitenkin torstain vapaapäivä katkaisi viikon :)

Tänään käytiin aamupäivällä kaverin töissä syömässä (namnam) ja vähän lisää kirpputoristamassa. Ja törmättiin tuttuun :)
Iltapäivällä oltiin lähdössä kävelylle kun poika heitti sitten miestä lelulla. Lopputulos: yksiosaisista silmälaseista tuli kaksiosaiset. Jee. Pikapikaa visiitti silmälasikauppaan mutta ei ne siellä osanneet mitään auttaa. Pikaliimaa... Päästiin me lopulta kävelyllekin. Bongasin ainakin hiirenvirnan, aitovirnan, siankärsämön, poimulehden kukan. Ja aika monta joiden tunnistus on vielä kesken.
Että semmoinen lauantai.

maanantai 13. kesäkuuta 2011

Lauantaina tractor pullingia Piikkiössä



Sunnuntaina ruohonleikkausta mökillä


Ihan mukava viikonloppu, univaje ei tosin parantunut, eikä nyt niin ihan hirveesti rentoutunutkaan...

keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Viikonloppu oli kuin pieni loma. Sää oli upea ja puuhasin paljon kaikenlaista.

Perjantaina lähdettiin porukoille. Lauantaina aamusta lähdettiin äidin ja pojan kanssa kaupunkiin. Suuntana kenkäkauppa. Eipä se sitten auennut siihen aikaan kun piti, joten käveltiin sitten vähän aikaa kaupungilla. Se kylä ei kyllä aukea ennen kymmentä, ei. No kenkäkaupasta äiti löysi hakemansa ja minä sen mitä en hakenut: nokialaiset sekä minulle että miehelle ja mulle uudet työkengät. Köyhdyin yhteensä yksien nokialaisten verran, joten hyvät kaupat ;) Kaupungilta hurautettiin katsomaan mummoa sairaalaan. Poika pisti jarrut kiinni odotushuoneen leikkipaikalla. Olisi pitänyt jäädä leikkimään. Lähti sitten kuitenkin vähän suostuteltuna... Kotimatkalla pysähdyttiin vielä katsomaan pojalle sandaaleita, niitä ei löytynyt, mutta sen sijaan löytyi ensi kesän lenkkarit ja ensi talven sisäkengät mökille. Kiva :)

Iltapäivällä käytiin isän ja miehen kanssa kävelyllä, raunioilla.






Hienoa oli. Paitsi ne hyttyset...

Päivällä ehdin vielä virkata. Aika paljonkin :) Kivaa oli. Ja illalla käytiin saunassa. Poika varasi saunavuoron mummin kanssa, tottakai, joten päästiin saunaankin rauhassa. Oli niin lämmin pihallakin että istuskelin välillä rappusilla viilentelemässä, ihan kesä puuhaa!

Sunnuntaina vietiin porukat bussiasemalle ja lähdettiin vielä mökille. Mökkimatkalla haettiin evästä kaupasta ja ostin pelin, koska se on kiva ja oli tarjouksessa. Paitsi että mökillä huomasin ettei se ollutkaan tarjouksessa. Puhelukierros ja lupasivat ottaa maanantaina yhteyttä. Ja kas, ottivat! Ja asia selvisi. Saan tarjoushintaan, pitää vaan joskus päästä käymään ko kaupassa... sijaitsee ihan väärässä paikassa lähes kaikkien kulkureittien varrelta. No ehkä kesällä...
Mökillä ei oltu kovin kauaa, mutta ehdin vähän virkata lisää :) Kotimatka meni hyvin, vaikka poika ei nukahtanutkaan autoon, kotona se oli kyllä kiukkuinen kuin ampiainen. Koko kylä kuuli että kotiuduttiin... *huokaus* Jos tosiaan en ole muistanut mainita, niin meillä on _uhmaikä_.


Mökkitaivas vihertyy enemmän ja enemmän ;)


Ja mansikka kukkii!

Mutta viikonloppu oli kaikkiaan tosi kiva! :)

Alkuviikko on mennyt sitten hujauksessa. Eilen siivottiin ikkunoiden edustoja. Jokaisen ikkunan edessä piti olla metri, vähän toista, tyhjää tilaa, sillä tänään tuli kaihdinasentaja. Aamulla herättiin ajoissa nostamaan sänkyjä pois tieltä, onneksi sitä harjoiteltiin jo lukkovaihdon aikana... Mutta nyt on sängyt takaisin nukkumavalmiudessa ja ihanat sälekaihtimet ikkunoissa! Aika hyvin viilensi tätä pätsiä!
Tänään kävin pikaisesti myös lankakaupassa, hups. No se oli kyllä suunniteltu hamstrausreissu. Novitan perkele on mennyt lopettamaan bambun valmistuksen. Piti hakea vähän täydennystä varastoihin. Mutta sitten kun se on loppu niin se on loppu. Höh. Mutta nyt sitä on hetkeksi.