torstai 28. kesäkuuta 2012

-Jalkoja särkee.
-Väsyttää.
-Yritin ommella, mutta eihän siitä tullut mitään, vaikka lahjoin pojan muovailuvahalla.
-Vedin kilarit, kun astuin, jälleen kerran, samojen lelujen päälle. Ne on nyt pussissa, matkalla varastoon, olkoon mokomat hetken poissa.
-Ei huvita.
-Olo ei ole sen pirteempi kuin alkuviikollakaan.

-Jos jotain positiivista pitää keksiä niin se on se, että enää yksi päivä, ja sitten alkaa loma. On sitä odotettukin.

tiistai 26. kesäkuuta 2012

Jostain syystä on ollut mieli matalalla. Ei vaan huvita.  Lisäksi olen ollut kaksi viikkoa yhteen menoon kipeänä ja sitä ennenkin vain viikon terveenä. Eilen kävin terveyskeskuksessa kääntymässä: sairaslomaa, nieluviljely ja ota buranaa. Otin. Tänään soitin tulokset, joku virus se on, mennee itsestään ohi. Sais mennä jo!!

Joka tapauksessa pientä piristystä kaivattas. Olisin ostanut kaupasta kukkia, mutta niitä ei vielä aamulla ollut. Ostin siis Mollie makes lehden. Varsin kiva. Sen seuraksi vielä litra mansikoita. Vähän piristi.

Postilaatikossa oli vielä postia Japanin maalta. Kuorellinen karkkia! Nam!


En vielä ole avannut namuja, koska veikaan että mieskin haluaa maistaa ;)
Mukavaa.

maanantai 25. kesäkuuta 2012

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Olinhan mä tuossa, mitä, viikon terveenä. Nyt iski mojova kesäflunssa. Vaan ei auta. Troppia ja unta, kai se tästä.

Viime lauantaina oltiin katsomassa Piikkiössä tractor pullingia. Sää suosi, hieman kosteahko keli, mutta ei kuitenkaan niin että sateenvarjoa olisi tarvinnut. Viime vuoden + 30 astetta ja yli säähän verrattuna tämä oli paljon parempi. Jaksettiin olla paikalla monta tuntia. Itseasiassa niin monta että haaveilemani jättirätti jäi haaveeksi. Kierreltiin varikkoalueella, katseltiin katsomosta vetoja ja syötiin eväitä. Hyvä päivä.
Ja koska sattui olemaan kip-päivä (josta tosin kuulin vasta myöhemmin, *köhköh*) niin piti pikkasen neuloakin siellä katsomon rinteessä. Sillä jos tottapuhutaan, niin tähän reissuun lähteminen ei suoranaisesti ollut minun ideani... vaikka hauskaahan siellä kuitenkin oli.

Pullingin jälkeen suunnattiin mökille. Sunnuntaina sinne tuli myös minun vanhempani. Ehdin siis maalata vessan, ainakin suurimmaksi osaksi. Ihan ylös en ylettynyt, sen sai mies sutia. Punamulta oli kyllä kivaa maalattavaa, levittyi kätevästi ja pinnasta tuli hyvä. Ensi kerralla pitänee maalata valkoiset ovenkarmit :) Olihan siellä taas tehtävää, isä ja mies pilkkoivat puita moottorisahalla ja minä roudasin niitä kottikärryillä klapintekopaikalle. Pihan oksakasaa yritettiin pienentää kantamalla risuja metsään. Niin ja nähtiin kyy. On siis syytä siirtää vessan takainen risukko kauemmaksi metsään. Kyyt on ihan jees, kunhan pysyvät siellä metsässä.

Unta!

perjantai 8. kesäkuuta 2012

Pojan koulutus on edistynyt. Kuunneltiin autossa Tulipaloa. Kappale loppui kesken, kun sammutin auton, kuului vaan "sä etkö nää vai etkö tahdo ymärtää, että..." ja takapenkiltä kuului jatko "...postipoika sua rakastaa"
<3

torstai 7. kesäkuuta 2012

Suomen paras perheravintola, Zetor <3

Ja uu, katsokaa mitä ne oli tehnty rautatieasemalle!






Wow!

sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Viikonloppuna pääsin liikkeelle. Oltiin tosiaan pojan kanssa mun vanhempien luona. Perjantaina mies kaahasi paikalle, että minä ehdin kangaskauppaan. Kävin Triteksillä ja mukaan tarttui iso kassillinen kaikenlaista:

Kapampi kasa on resoreita ja muut on trikoota. Poika valitsi itselleen harmaapohjaisen mosteriautokankaan. Muuten siinä on kivaa possukangasta, turkoosia raitatrikoota, sinistä, mustaa ja vihreää trikoota. Kangasta on ihan tolkuttomasti... ;)

Lauantaina päätin uskaltaa ja lähdin kaupungille. Kerrankin menin ihan bussilla :) Kävin kääntymässä kirpputorilla (ja tuhlasin sinne rahani... mm uusi laukku kirjansidonta tarpeille, tarpeeseen! ;) Näin kaverin ja kävimme pirtelöillä ja juttelimme pitkään :) Ja hän sai houkuteltua mut pahoille teille. Lankamaailmassa oli euron päivät...


Aika kirjava kuorma, vain yhtä väriä tuli kaksi kerää, tuota ihonväristä, ihan ajatellen mahdollisia neuleleluja ;) Oranssi on varattu pojan ensi talven sukkiin ja keltaisella tulee siihen raidat. Ainakin toivottavasti. Ellei suunnitelma muutu ennen sitä ;)

Lauantai iltana siirryinkin sitten nukkumaan jo ennen yhdeksää... Kiva reissu kaupungille oli, mutta kyllä sen huomasi että väsymys iski. Mutta hyvää se teki, kuten koko viikonloppu, poissa kotoa :)
Huomenna käynnistyy taas sitten uusi työviikko. Vielä jokunen viikko pitää jaksaa, ennen kesälaitumille pääsyä.
Poika oppi tänään ajamaan pyörällä ilman apupyöriä <3

perjantai 1. kesäkuuta 2012

Jopas on ollut tauti. Särky ja kolotus on helpottanut, mutta voimia ei vieläkään ole. Vähän aikaa jaksaa ja sitten pitää levätä. Sänky on tullut tutuksi. Yhden potterin luin loppuun, sen mikä on ollut yöpöydällä lähes koko vuoden ja edistynyt sivu tai kaksi illassa... Toinenkin kirja on yli puolen välin. Kutonutkin olen, sitä kun voi tehdä sohvalla puoli lepäävässä asennossa. Huivia on tullut 30 senttiä :) Ja hei! Pyykkikorit on tyhjät! ;)

Viikonlopuksi mies lähtee reissuun ja minä pojan kanssa mennään mun porukoille. Lauantaina aijon olla hurja ja lähteä muutamaksi tunniksi kaupungille. Neljän seinän sisäinen elo ottaa hiljalleen päähän (no okei, olen käynyt ulkonakin: lääkäri, pojan neuvola, pojan lääkäri, ja tänään piipahdus puistossa). Mutta onneksi se on mies, joka ajaa ton ajomatkan!

Mutta kyllä täältä noustaan! Olen sentään jo elossa :)