torstai 25. huhtikuuta 2013

Asiat päivittyy viiveellä. Vähän kuin omassa päässäkin ;)

Voitin Mrs Marpelen blogissa arvonnan. Namit on jo tuulensuojassa ;) Ja ihanan pehmoinen vaaleanpunainen lankaunelma odottelee puikkoja. Yhdessä kerässä on varmasti riittävästi lankaa pienen pieneen pipoon :) Nyt kun on vaaleanpunaiselle käyttäjä :) Kiitos!

Pääsiäinen meni jostain syystä ihan ohi, joten pitää panostaa vappuun. Kaapissa on jo ostettuna serpentiinit ja vappupallot (ja ne vappupallot, joille saatiin takuukuitti :D ). Siman laitoin juuri tulemaan, ehtinee juuri ja juuri oikealle päivälle :) Ja ajattelin paistella munkkeja. Ja päiväkodin naamiaisiin on jo asu valmiina. Mikäli se vielä kelpaa oikeana päivänä :D

Eilen oli varsinainen törsäyspäivä. Koska kuivausrumpu hajosi tähän loistavaan saumaan, käytiin eilen miehen kanssa ostamassa uusi. Nyt se odottelee että sen voi käynnistää ("odota 12 tuntia kuljetuksen jälkeen"). Uuu! Että materia voi joskus tehdä onnelliseksi! ;)

Mies totesi matkalla että kun nyt tässä kohtaa ollaan, niin hänpäs käy nopeasti tietokonekaupassa. Oukei. Toistin hänen sanansa: "nyt kun tässä kohtaa ollaan, niin minäpäs käyn nopeasti kangaskaupassa" ja kävin kanssa!


5 metriä kukkakankaita, pienen pieniä mekkosia varten! Etualan ruusukangas puuvilla-pellavaa, muut puuvillaa. Alla oleva hentoinen ruusukangas on palalaarista, muut pakalta. Suloisia. Vielä tarvitaan se paras kaava. ;)
(Ja pääsi se mies sinne tietokonekauppaansa)

Tässä viikolla käytiin myös neuvolan eteisessä puntarilla. 3310g. Iso mussukka jo!

Nyt pitäisi pakata auto ja suunnata mökille, päiväretki, ekaa kertaa vauvan kanssa! Jännää!

sunnuntai 21. huhtikuuta 2013


Viime sunnuntaina pojan kanssa kuuntelemassa Herra Heinämäen Lato-orkesteria. (Eturivi, makso mitä makso!) Keikka oli hyvä, niin hyvä, että poika meni seuraavana päivänä uudestaan! ;)

lauantai 20. huhtikuuta 2013


Vauva 11 päivää, poika 5 vuotta ja 11 päivää :)

Eilen käytiin Angry Birds puistossa. Poika mennä viiletti miljoonaa tunnin ajan, vähän sai purkaa energioitaan. Puistosta tullessa poika kauhistui, kun autossa olikin tyhjä turvaistuin! "Missä vauva on!?!" Oli raukka luullut että vauva jätettiin autoon... onneksi vauva löytyi, äidin takin alta, kantoliinasta ;)  pojalla oli eilen siis vapaapäivä :) Vapaapäivään kuului myös Herra Heinämäki ja leijonatuuliviiri leffan katselua ja popkornin syöntiä. Vapaapäivän illalla kieltäydyin laittamasta ruokaa ja käytiin hakemassa makoisat burgerit luottogrilliltä.

Muuten elo menee opetellessa. Pieni ei oikein tykkää rinnasta, joten imetystä harjoitellaan vielä. Ja harjoitellaan ilmeisesti pitkään... otetaan sitten pullosta lisää päälle, ettei paino lähde alaspäin. Aika homma taas, imetystä, pumppausta, imetystä, pumppausta...

Kantoliinassa on kiva olla. Tuossa tuhisee nytkin. Suloisesti :)

Käytiin neuvolassa, kolme kertaa jo. Ekalla kerralla paino ei ollut noussut, toisella oli ja kolmannella jo hyvinkin. Joten saatiin lupa lopettaa herätykset kolmen tunnin välein. Hyvä. Saa ite heräillä syömään, tai sitten neljän tunnin välein. Tuossa yksi yö meinaan syötin tunnin täysin unessa olevaa vauvaa. Ei oikein uponnut se maito. Toissapäivänä painoa oli jo 3105g :) Ja seuraava aika on vasta vapun jälkeen, jos silloin sitten olisi jo oma neuvolan täti...

Äänimerkki!

perjantai 12. huhtikuuta 2013


Täällä sitä ihmetellään edelleen. Pientä pakkausta. Opetellaan asioita, mitä sillä äidin tissillä piti tehdä? Pohditaan nimeä. Harkitaan pienempien vaatteiden hankintaa, 50 senttisissä on noin puolet liikaa. Ja nyt lähdetään neuvolaan. Ollaankohan me jo kasvettu? :)

keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Sunnuntaiaamuna juhlittiin pojan 5-vuotis synttäreitä, Angry birds kakkua, kynttilät, mehua ja kiemurapilli. Illalla meillä oli sylissä pieni tyttö, 47 cm ja 2,9 kg. <3 Hyvä päivä.

Tänään kotiuduttiin ja nyt ihmetellään taas vauvaelämää :)

maanantai 1. huhtikuuta 2013


Pelipäivä! Pitkästä aikaa :)

Afrikan tähti, menolippu eurooppa, pyjamakatit, tikapuupeli, citadels, fluxx, citadels lisäosalla. Ja citadels ja fluxx pelattiin ajan tehostukseksi yhtäaikaa ;D

Lisänä herkkuja; salmiakkia ja suklaata; ja pitsaa. Ja neljää erilaista kolaa :D

Kiitos osallistuneille! Tulkaahan toistekin :)