sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Sinne katosi taas viikko, nopeeta menevät, mokomat.

Lauantaina käytiin mökillä, ihan päiväreissulla. Loputkin lehdet oli tipahtanut pihalle, haravoitiin. Hastratiin makkaraa. Treenattiin potkupyörällä ajoa (ei oikein sujunut). Pimeä tuli aikaisin, seitsemältä oltiin jo tähtiretkellä. Käveltiin hakkuuaukeelle katselemaan tähtiä. Näkyi linnunrata! Kaunista. Ja tosi pitkä tähdenlento. Illalla ajettiin takaisin kotiin.

Tänä aamuna sain (taas) yhden kuuluisista kohtauksista, joka tänään kuului: "ärpele, tää kämppä on kuin sikolätti, mies, poika, siivoamaan!" Ollaan tänään siis siivottu lähes koko päivä. Ikävä kyllä lopputulos ei oikein ole toivotunlainen. Osittain kämppä on pahemmassa kunnossa kuin aamulla... Mutta niistä kohdin mitkä on saatu valmiiksi, tulos on hyvä. Siivottiin portaiden alainen ei-missään-käytössä oleva romuläjä. Imuroitiin pakastimen takaa. Vaihdettiin eteiseen avohyllyn tilalle lipasto. Löydettiin yllärilaatikoita. Täytettiin mökille menevien tavaroiden laatikkoa. Vielä olis hommaa...

Käyn suunnilleen kerran vuoteen mäkissä syömässä. Se päivä oli tänään. Saa kyllä taas odottaakin vuoden. Parasta oli lastenaterian lelu. Se oli Muumi kirja. Ihan oikea kirja. Nyt nukuttamaan poikaa ja lukemaan sitä kirjaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti