lauantai 21. syyskuuta 2013


Sun mielestäsi jokaisen
lapsen täytyis elääkseen
päästä kerran sirkukseen
saada kaksi suudelmaa
ja kolmeen syliin nukahtaa
Ms -Leila Blue


Heti aamulla, kun saatiin neiti ruusunen herätettyä, lähdettiin reissun päälle. Kävellen, bussilla, junalla, kävellen, vaihtamaan vapaaliput paikkalippuihin illan sirkusesitykseen. Sitten bussilla ja bussilla ikealle lounastamaan. Ja sieltä vielä bussilla ja kävellen kotiin. Olihan sitä siinä. Tämän jälkeen kuuntelin loppu päivän: "joko me lähdetään sinne sirkukseen?" Mistähän lie syystä asia selvisi pojalle vasta samana päivänä :D

Olen, muistaakseni, käynyt vain kerran sirkuksessa ja sekin oli tälläinen takapihan pikkusirkus. Tämä oli iso. Ja kyllä hintansa arvoinen, tälläkertaa paljon enemmänkin ;)


Poika piti erityisesti klovneista, eteenkin tästä Totista ("Harmin paikka!"), itselleni taas jäi mieleen jalkajousitaiteilija ja trapetsitaiteilijat. Mutta oikeastaan jokainen ohjelmanumero oli mielestäni katsomisen arvoinen. Ihan tuon pienen miehen mielenkiinto ei jaksanut pysyä koko ohjelman ajan yllä, kestoa oli kuitenkin yli 2 tuntia. Tyhjät hetket täytti sitten kinuttu ja saatu valopropeli. Lippukiskalta ostettiin myös ohjelma, joka olikin ihan kiva ostos, sillä näin jälkikäteen sen kanssa on ollut kiva muistella, että mitä kaikkea esiintyjät oikein tekivätkään.


Esitykessä sai kuvata, ilman salamaa, mutta ei tuolla pikkupokkarilla oikein kunnon kuvia saanut. Keskityttiin sitten vaan nauttimaan esityksestä.

Hyvin oli myös järjestetty tuo tapahtuma! Saavuttaessa yleisö ohjattiin henkilökohtaisesti paikoilleen, arvostin :) ja kun tuo pahan onnen hattu (jo kuukauden mummin saappaassa asunut ;) otti ja tippui katsomon alle, se oli sieltä jo esityksen aikana poimittu ja kiikutettu löytötavaroihin.

Eiköhän joskus uudelleen, sitten kun neitikin pääsee mukaan ;)

Tänään käytiin kirkolla Syysmatin markkinoilla. Jälleen kiva tapahtuma, kuten viimevuonnakin. Kotiin asti ei tarttunu mitään, mutta makkarat syötiin :) Ihania juttuja oli kyllä myynnissä. Ja vpk oli pistänyt mukavaa ohjelmaa lapsille pystyyn, mikälie tempputunneli, "tulipalon" sammutusta, paloautoesittelyä... siellähän sitä aikaa olisi kulunut koko päivä, ainakin pojan mielestä :D


Kuvan auto ei kuulema enää aktiivikäytössä ole, nykyaikasemmalla pääsee paikalle hieman nopeampaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti