lauantai 12. helmikuuta 2011

Ruotsissa käyty! Ja yllättävän mukavaakin oli, suurimmaksi osaksi ;)
Näimme muumin ja pikkumyyn. Muumia ei poika uskaltanut halata. Mutta kun nähtiin muumi toisen kerran piti muumille esitellä  pikkuautoa ja ihailla  muumin häntää. Sillä kyllä, muumilla oli häntä mukana! ;)
Illalla istuttiin yökerhossa (hahahaa) juomassa valotikkudrinksua, kun nähtiin helikopterin laskeutuvan laivan kannelle! Ja 40 minuuttia myöhemmin nähtiin sen nousevan. Kun käveltiin mitä lie näköalatasannetta, tuli vastaan vielä helikopterimies. Poika kääntyi vielä katsomaan miehen perään ja kuiskaa mulle ihaillen, helikopterisetä! ;) Pienelle hienoja hetkiä. Mutta tuskin sille jolle oli jotain sattunut ja medihelillä lähti paluumatkalle... 
Maissakin me käytiin. Ajeltiin metrolla keskustaan ja lelukauppaan. Sinne poika hassasi koko matkakassansa, 20 euroa, ja osti itselleen neljä puuhapeten autoa. Niillä sitten leikittiin heti laivassa. Koko sänky pärisi kun poika ajeli autoilla ja raahasi tukkeja peräkärryllä. Reissun jälkeen tatu on nukkunut vieressä, joka yö ;)
Laivalla käytiin uimassa, porealtaassa oli lämmintä vettä ja oikein mukavaa.
Sen jälkeen, no sitten ei ehkä ollut niin kivaa. Yritin laittaa poikaa päiväunille, silitellä, lukea ja rauhoitella. Ei vaikutusta. Ja lopputulos oli väsynyt ja kiukkuinen poika. Joka halusi leikkihuoneessa ajaa juuri sillä autolla joka oli toisella. Ehdottomasti, vain ja ainostaan sillä autolla. No raahasin kiljuvan ja potkivan takaisin hyttiin. Käytiin myös seisovassa pöydässä. Siellä poika söi ensin reippaasti, mutta kun suurin nälkä oli ohi... no vetäisi lopulta hihastaan kuuluisan kakkakortin, heti päästävä kakalle väääääääää. Kyseinen hätä kyllä loppui sitten jäätelöaltaan kohdalla...
Loppuilta vietettiin hytissä.
Joo, suurimmaksi osaksi siis onnistunut reissu ;) Voin jopa kuvitella että lähdetään toisenkin kerran. Ehkä.

Ja nyt on silmä ja korvatulehdukset lääkitty, antibiootti menee vielä huomisen ja hyvältä näyttää. Tänään päästiin jopa ilman suurempia soraääniä käymään pitkällä kauppa ja kirppiskierroksella. Ostettiin miehen kanssa ystävänpäivälahjaksi riippumatto. Vielä puuttuu kesä.

Otin reissussa kyllä kuvia, mutta niissä on kuvattu vain ja ainostaan poikaa (ja suttuinen kuva tärähtäneestä helikopterista) joten kuvitukseksi vielä tulppaaneita ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti