maanantai 14. maaliskuuta 2011

Poika oli kipeänä viime perjantaina. Torstaina nousi käsiin ja jalkoihin aikamoiset näppylät. Oli kokonaan punainen ja kutisi. Eikun lääkäriin. Perjantain oli sitten miehen kanssa sairaslomalla.

Viikonloppu näytti hyvältä. Lauantaina seikkailtiin junalla ja oltiin lepposasti. Kirppikseltä hain pari lusikkaa askartelutarpeiksi.

Sunnuntaina lähdettiin käymään mökillä. Mies siivosi perähuoneen ja teki siitä tosi kivan! Vähän uudelleen järjestelyä :) Ja laitettiin taulu seinään ja perähuoneeseen verhot! Hyvä me. Käytiin myös kävelyllä. Tie näytti auratulta, vaan sadan metrin jälkeen ei ollutkaan sitä! Oli kuitenkin hyvä tuuri ja sattui sopivasti hankikanto! Siitä on aikaa kun olen hankikannolla mennyt!


Ja sain askarreltua lusikoista koruja. Sormus on valmis. Lisäksi on kolme riipusta odottamassa reijittymistä (mökillä ei ollut tarpeeksi pientä poranterää) ja niistä yksi odottaa vielä hopeasahaa, jos sellaisen saisi lainaksi.


(Olen tänään rasvannut kädet ainakin kolme kertaa, lopputulos ei näytä siltä...)

Viimeyönä pojan yskä sitten räjähti käsiin ja hän yski 6 tuntia putkeen. Nyt on vähän lämpöä, mutta onneksi pahin terä yskältä on mennyt. Ollaan lääkitty sitä kaakaolla ja vedellä. Lisäksi on syöty poppokoonia ja katsottu tottoo (popcornia ja totoroa). Lisäksi toki pekka töpöhäntä, kahteen kertaan. Tv päivä. Poika on kyllä kipeä, ei hän muuten noin rauhallinen ole, makoilee sohvalla peiton alla ja ihailee poliisiautoaan.

Lisäksi olen soitellut lääkärintodistuksen perään, seurannut Japanin tilannetta ja keittänyt mansikka-omenakiisseliä, nam. Ja pessyt 4 koneellista pyykkiä. Ei ainakaan ole liian kuiva huoneilma, pitäisi yskän ja käsiongelman helpottaa ;)

Loppuun vielä pari kuvaa askarteluista:Sabluunalla painettu rätti. Kuvantoisto harjoitus. Tuli varsin kiva.


Ja housut. Peruskaava siitä samasta peruskirjasta. Kaava oli 100 cm, housuissa taskut, eräänlaiset ainakin. Lahkeet on käännetty ja ommeltu, voi purkaa helposti niin saa 10 senttiä lisää pituutta. Ja lahkeessa on jatkopala. Kangasta oli naftisti, toinen lahje piti ommella kahdessa osassa, mutta päälle sheriffi kangasmerkki ja homma on täydellinen. Jatkos ei näy mihinkään ja niissä on autot kuva!! (Ja kuvan ottaminen mustista velourhousuista on aina yhtä hauskaa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti