perjantai 29. maaliskuuta 2013

Kirjansidonta loppui tälläviikolla, minun osaltani. Olisihan sitä vielä pari kertaa jäljellä, mutta ei enää vaan irtoa... Sain kuitenkin valmiiksi keskeneräiset, eli viimeiset tinttikirjat




Yläkuvissa kuvat molemmilta puolilta ja alhaalla selät. Vihreän ja sinisen tein tällä kertaa, ruskean edellisellä. Ruskea on Iris linen vahalankaa ja sininen ja vihreä hamppunaurua, koruihin tarkoitettua. Tuotekehittely on mennyt eteenpäin, edellisessä tinttikirjassa tein ohjeen mukaan ja liimasin pelikortin erilliselle pahville. Näissä liimasin kaksi korttia päällekäin ja täytyy todeta että näin tuli paljon siistimmät , kauniimmat ja mukavemmat. Viehän se toki neljä pelikorttia per kirja, mutta minusta tuntuu, että siitä 52 kortin pakasta riittää... ;)

Sain myös useamman paketin paperiruusuja kaverilta. Ihania. Ja osa, pieni osa tosin, ruusuista pääsi tänään keväiseen/kesäiseen ovikranssiin.


Mallailin siihen hennon vaaleanvihreää rusettia, mutta se olisi ollut jo liikaa ;)

Mahassa on taas bileet, kaveri heiluu puolelta toiselle. Kun heräsin niiltä pieniltä 2,5 tunnin päiväunilta, oli kasvot taas ihan turvoksissa. Ja toinen jalka on ollut jo pidemmän aikaa, varpaita saa käpristettyä. Ja sitä jalkaa särkee. Onneksi tämä on jo loppusuora. Enää ole mitään jaksanut oikein tehdäkään. En ole ommellut, en kutonut. En lukenut kirjoja, ei kestä mielenkiinto niin pitkään, sarjakuvat on olleet hyviä. Leffoja olen katsonut, tallesta, voi keskeyttää kun ei enää huvita. Ja leffassa tosiaan kävinkin. Lähikauppakeskukset on jo niin nähty että... ja neuvola ja terveyskeskuksen labra, puuh, ei ne nyt niin mieltäylentäviä paikkoja ole... eteenkään se labra.
Ja taas väsyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti