torstai 25. huhtikuuta 2013

Asiat päivittyy viiveellä. Vähän kuin omassa päässäkin ;)

Voitin Mrs Marpelen blogissa arvonnan. Namit on jo tuulensuojassa ;) Ja ihanan pehmoinen vaaleanpunainen lankaunelma odottelee puikkoja. Yhdessä kerässä on varmasti riittävästi lankaa pienen pieneen pipoon :) Nyt kun on vaaleanpunaiselle käyttäjä :) Kiitos!

Pääsiäinen meni jostain syystä ihan ohi, joten pitää panostaa vappuun. Kaapissa on jo ostettuna serpentiinit ja vappupallot (ja ne vappupallot, joille saatiin takuukuitti :D ). Siman laitoin juuri tulemaan, ehtinee juuri ja juuri oikealle päivälle :) Ja ajattelin paistella munkkeja. Ja päiväkodin naamiaisiin on jo asu valmiina. Mikäli se vielä kelpaa oikeana päivänä :D

Eilen oli varsinainen törsäyspäivä. Koska kuivausrumpu hajosi tähän loistavaan saumaan, käytiin eilen miehen kanssa ostamassa uusi. Nyt se odottelee että sen voi käynnistää ("odota 12 tuntia kuljetuksen jälkeen"). Uuu! Että materia voi joskus tehdä onnelliseksi! ;)

Mies totesi matkalla että kun nyt tässä kohtaa ollaan, niin hänpäs käy nopeasti tietokonekaupassa. Oukei. Toistin hänen sanansa: "nyt kun tässä kohtaa ollaan, niin minäpäs käyn nopeasti kangaskaupassa" ja kävin kanssa!


5 metriä kukkakankaita, pienen pieniä mekkosia varten! Etualan ruusukangas puuvilla-pellavaa, muut puuvillaa. Alla oleva hentoinen ruusukangas on palalaarista, muut pakalta. Suloisia. Vielä tarvitaan se paras kaava. ;)
(Ja pääsi se mies sinne tietokonekauppaansa)

Tässä viikolla käytiin myös neuvolan eteisessä puntarilla. 3310g. Iso mussukka jo!

Nyt pitäisi pakata auto ja suunnata mökille, päiväretki, ekaa kertaa vauvan kanssa! Jännää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti