sunnuntai 8. syyskuuta 2013

-Kirjansidonta alkoi, uusi kurssi, uudet tuulet. Tai vanhat. Tai vielä vanhemmat :) Raahasin mukanani kauhean määrän paperia kun ajattelin että on koko illan kurssipäivä, mutta ei, olikin vain alustus. Sain mä ne kuitenkin pilkottua. Ja ajelin ratikalla, hui! ;)

-Perjantaina neuvolassa, neiti kasvaa: 62 cm ja 7 kg. Siellä jossain käyrän alla. Pikkanen kippana. Neiti saa jo montaa eri ruokaa, kaurapuuroakin. Kohta pitäisi maistella lihaakin. Neiti on myös aika terhakka tapaus, pää pystyssä valmiina maailmalle... tai ainakin äidin puseroon kiinni. Kaikki mikä tulee lähellekään käsiä, memee suuhun, välittömästi. Lempipuuhaa on katsella mitä isoveli tekee. Lempileluina pehmokirahvi ja kaikki helisevä.

-Eilen retkeiltiin Tampereella katsomaan Herra Heinämäen Lato-orkesteria.


Ja samalla osallistuttiin muutenkin lastentapahtumaan. Hyvät oli bileet, poika viihtyi temppuradalla, piirtämässä omaa rintaneulaa, hakemassa ilmapalloja ja kuunnellen esityksiä. Korruptiolahjat oli hyviä (heijastimia, timpurinkynä, pilli, kangaskassi...) ja arpajaisvoitot verrattomat (liput sirkukseen! *hyss* poika ei vielä tiedä). Tapahtuman päälle käveltiin vielä tuomiokirkkoon katsomaan maalauksia (kuoleman puutarha) ja rautatieasemalle lippuostoksille (ja katsomaan junia).

-Tänään pienimmän kanssa retki Vapriikkiin katsomaan terrakottasotilaita. Ajattelin että poika 5 v ja savipatsaat ei välttämättä ole se paras yhdistelmä... Tytön kanssa sensijaan reissu meni hienosti. Ensin kahville kaverin kanssa ja siitä näyttelyyn. Sain vauva-alennusta pääsylipustakin ;)Muutenkin Vapriikki oli iloinen yllätys. Terrakottasotilaat olivat hienoja, ja niitä sinne menin katsomaankin. Siihen näyttelyyn kuluikin suurin osa ajasta, eteenkin kun tyttö armollisesti nukkui sen aikaa 


Muut näyttelyt käytiin sitten huomattavasti nopeammalla vauhdilla. Luonnontieteellinen oli kiva (ollaan elukkavaa'an mukaan neidin kanssa yhdessä pyöriäinen ;)  Siellä voisi käydä pojankin kanssa. Paperinukkenäyttelyssä iski taas into, jos tekisi taas itsekin muutaman... Ja toki Tamperenäyttelyt ja Juicen kitara. Lisäksi hauska tiilikatto ja upea puulattia. 2 tuntia näyttelyihin, ja enemmänkin olisi saanut kulumaan! Kiva reissu!Kuvia myöhemmin, kameranpiuha paikassa x.
Edit, lisätty kuvat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti