perjantai 10. tammikuuta 2014

Vuosi on edennyt jo hyvän tovin eteenpäin ja kaikenlaista on puuhattu.

-Mies kävi noutamassa pojan kotiin joululomalta mummilasta.

-Miehet kävi yhdessä mökillä ja olivat yötä

-Minulla kävi kaveri kylässä. Pelattiin Menolippua ja epäreilujen olosuhteiden (hänen ensimmäinen pelikertansa) takia voitin ;)


Sain myös aivan ihanan kimpun tulppaaneita!


Kuunneltiin musiikkia, juotiin teetä, juoruttiin ;) Ihanaa!

-Kävimme perheen kesken uimahallissa ja ostoksilla... Löysin itselleni ihanimmat saapikkaat ikinä. Kotimaiset, joka suhteessa sopivankokoiset, nahkaiset ja riittävän suurella aleprosentilla varustetut.


Sisäinen materialistini hihkuu onnessaan ja tahtoo ulkoiluttamaan näitä! Ja sitä mekkoa jonka löysin samalla reissulla :)

-Ulkoilutusta on tulossa, sillä ostin itselleni jo keikkalipun... Ja teatteriliputkin on varattu <3

-Pääsin eilen ihan yksinäni kolmeksi tunniksi kaupungille. Annoin itselleni 40 e rahaa, taputin päähän ja sanoin että "älä tuhlaa kaikkea kerralla". Kivaa oli, ja ei, en tuhlannut. Mutta ostin musiikkia! Haloo Helsingin levyn. Olen laajentanut musiikinkuunteluani. Tuo Haloo Helsinki on iskenyt hyvin, samoin Happoradio.

-Eräänä iltana toteutin pitkään muhineen idean ja teurastin vanhan scrabblen.


Ranskankielinen ja mahdoton pelattava. V kirjaimia oli koko pelissä vain yksi, mutta L kirjaimia monen monta. Mutta puiset kirjainlaatat on nättejä. Oikeasti noista kirjaimista muodostuu nimiä. Oman perheen, ja vähän muidenkin.

-Operaatio raivaus edistyy myös. Tavaraa on lähtenyt fidaan monta, monta pussia. Kirppiskuormaa olen tehnyt, roskiinkin on mennyt, tai erinäisiin kierrätyslaatikoihin. Ja kirjoja on jaossa useampaankin osoitteeseen. Ja hei! Mä näen jo kirjahyllyn! :) äh, onhan sitä vielä siinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti