tiistai 22. huhtikuuta 2014

Tänään iltarastit.




Ihan tuossa lähinurkilla. Lyhyin, kahden kilometrin reitti. Osin tuttuja paikkoja, suurimmaksi osaksi vierasta metsää. Neiti kantoliinassa mukana. Oli kivaa. Ihana keli!

Pikkasen kävin kaupoilla. En osannut päättää minkä valitsisin, joten otin ne kaikki! ;)


Nyt tuoksun sitten uskomattoman hyvältä ;)

Oven pielen narsissit innostui pääsiäisen kunniaksi upeaan kukkaan!


On pääsiäistä vietettykin komeassa kelissä, tänään oli varjossa 18,5 astetta lämmintä! La-su oltiin miehen ja tytön kanssa mökillä, pojan viettäessä kissanpäiviä mummilassa. Pihakalusteet sai uuden öljyn pintaansa, mies tyhjensi huussin ja aloiteltiin mökin maalausta.


Mennäviikolla oltiin lasten ja mun porukoiden kanssa laivalla. Neidin ensimmäinen ulkomaanmatka <3 Oikein mukava reissu. Illalla pääsin kuuntelemaan isän kanssa Haloo Helsinki!ä. Että kiskoja pitkin Tallinnaan :)


Aamulla käytiin maissa. Kauniiltahan se Tallinna taas näytti. Hirveesti ei paikat vielä olleet auki, kun niin aikaseen oltiin liikkeellä, mutta tarvittavasti. Rahat kului lähinnä sinne Rimiin :D Pari pulloa viiniä, jota ei Suomen puolelta saa, uusia upeita sävyjä kynsilakkaa ja muuta pientä, kärryn alusta täyteen.
Pojan kanssa käytiin kaksistaan seisovassa pöydässäkin syömässä. Herra veteli masun täydeltä graavilohta perunalla ;) Minä herkuttelin monella muullakin herkulla :D

Kaverin syntymäpäiviäkin on juhlittu. Kuunneltiin Neljää ruusua Virgin oilissa.


En ole ennen Neljän ruusun keikalla ollutkaan. Oikein hyvä livenä :)

Ja alkukuusta, suuri tapahtuma, kahdet syntymäpäivät!

Ensin pojan juhlat, päiväkotikavereita! Kaikki pääsivät paikalle. Syötiin herkkuja, leikittiin elefantin hännän kiinnitystä, myrkkylepakkoa, ongittiin, heiteltiin lennokeita. Ja avattiin lahjoja. Onnellinen pieni batman ;) (äiti oli Minni Hiiri, isi merirosvo ja sisko keiju)

Sen perään vielä neidin syntymäpäivät. Kaksi tuttavaperhettä jäi kahville hakiessaan isompia sisaruksia pojan synttäreiltä. Taas syötiin herkkuja :)



Onnistuneet tuplajuhlat :)

Huh, kylläpäs tää kuu on mennyt nopeasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti