maanantai 3. tammikuuta 2011

Uusi vuosi


Perjantaina juhlittiin uutta vuotta. Päivällä käytiin kylpylässä, lillumassa kuumavesialtaassa, saunomassa infrapunasaunassa ja uimassa mineraalivesialtaassa. Oikein mukavaa. Ilmoitin jo tahtovani sinne uudelleen, viimeistään synttäreilläni ;)

Illalla uni vei meikän melko nopeasti. Heräsin kuitenkin 23.57 kun alkoi paukkua todenteolla. Kömmin yläkertaan, otettiin miehen kanssa lasit pommakkia ja 00.05 painuin takaisin nukkumaan. Kovat juhlat ;)Lauantaina mentiin mökin kautta porukoille poikaa hakemaan. Poika oli viihtynyt. Ja teroittanut hampaitaan mummiin. Reilu kerho. Toivottavasti lopettaa sen harrastuksen alkuunsa! Aikamoinen höpöttäjä saatiin takaisin kotiin! :)

Sunnuntaiaamuna lähdettiin miehen tädille. Siellä oli myös miehen isä. Oli ostanut pojalle joululahjaksi työkalusalkun. Osui ja upposi! Niillä ruuvailtiin koko kyläilyaika :) Kotimatkalla poikettiin vielä hehtaarihallikaupassa. Ostettiin iso kasa jouluvaloja. Ja luciakynttilä. Jos vaikka ensi joulun joulukortteihin saisi otettua kuvan ipanasta, kera kynttilän... ;)

Kotona poika piti kantaa autosta sisälle, "Äiti kantaa sisään!" <3
Uni tuli nopeasti illalla, sängyn päätyyn oli tungettu työkalusalkku. Se piti saada unille mukaan :D Hassu poika. Yö sen sijaan ei mennyt hyvin. Kömpi aika aikaisin meijän väliin nukkumaan ja heräsi aamulla jo klo 5!! Hyöri ja pyöri ja mönki siinä välissä, joten kukaan muukaan ei ole nukkunut viiden jälkeen. Kasilta poika alkoi kyllä jo ehdottelemaan päiväunia... Mutta tylsä äiti pakkasi pojan autoon ja vei päiväkotiin ;) Töissä olenkin tänään ollut sitten vain toinen silmä auki... *haukotus*

Vielä pitäisi pari tuntia jaksaa, sitten voikin siirtyä unten maille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti