sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Viikko on ollut väsynyt. Mutta on jotain saatu aikaiseksikin. Keskiviikkona piti alkaa kirjansidonta. Olisi ollut infokerta, jätin väliin ja lähdin kaverin kanssa kahville. Hyvä ratkaisu. Oli virkistävää tavata kaveri pitkästä aikaa.

Perjantaina oli varsinainen kaksoisbuukkaus illalle, onneksi kaveri pääsi hakemaan pojan hoidosta :) Miehellä oli menoa, joten istuttiin kaverin kanssa meillä iltaa ja syötiin porkkanoita ;)

Eilen aamulla käytiin kyläkierros. Visiitti lastenvaatekauppaan, oli hyvät alet ja löytyi pojalle vaikka ja mitä! Visiitti miestenvaatekauppaan ja löytyi miehelle vaikka ja mitä! Visiitti naistenvaatekauppaan eikä löytynyt mitään. Kirjastosta onneksi löytyi. Kävimme myös "tosi hyvällä" kirpputorilla. No ei tarvii käydä toistakertaa. Poika tosin löysi sieltä auton ja maksoikin sen ylpeästi ihan ite ;)

Illalla leikittiin pojan kanssa pitkään junarataleikkiä. On kivaa kun poika leikkii enemmän, sei enää ole vain junalla ees taas ajelua. Nyt kuskattiin puuhapetelle puita ja ja pete ratsasti hevosella niin että tippui ja vietiin ambulanssilla sairaalaan. Yli tunti samaa leikkiä on tosi pitkä aika vajaa kolme vuotiaalle. Mutta meillä oli kivaa.
Vielä vähän myöhemmin korkattiin uudet sormivärit. No ei ne ihan äidin mieleiset ole... niistä puuttuu, noh, väri. Ovat sellaista hassua valjun väristä geeliä. Plussana kyllä että ne on tosi helppo pestä pois, ja kyllähän ne pojan leikeissä menevät, mutta ei niillä voi mitään maalata. Täytyy kytätä jos lidlissä olisi taas jossain välissä sormivärejä. Ne oli hyvät, tehtiin monta maalausta ja jotain käden jälkiäkin on säästetty kansioon :)

Tänään on sitten siivottu. Ja siivottu. Ja siivottu. Ja hei! Saatiin joulukuusikin riisuttua! Odottelee alakerrassa laatikkoon pakkausta. Lattiaa näkyy jo!

Välillä askartelin kummitytölle synttärikortin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti