perjantai 22. huhtikuuta 2011

Ja koska elämä on ja silleen, ni on vähän jäänyt kaikki ylimääräinen vähille. Nyt pääsiäisenä aijon päästä ompelukoneen äärelle! Tosin ensin pitää alta tehdä korjaa-tämä-laatikon tyhjennys ennenkuin pääsee mihinkään kivaan hommaan :)

Mutta kirjansidonnassa siis kävin keväällä taas. Mutta se loppui jo kuukausi sitten. Mitä sitten sain kurssilla aikaan, no ruhtinaalliset neljä (4) valokuva-albumia.



Ovat tuollaisia lanka- ja aukkoselkäisiä. Sisällä on valkoista paksua, ihanaa akvarellipaperia. Isossa ja yhdessä pienessä etulehtinä mustaa canson pahvia. Isoon ja pieneen mustaan laitoin vielä välilehdet (aivan karseeta tavaraa käsitellä!) Toisessa pienessä punaista cansonia ja toisessa ei ole etulehtiä ja kannen sisäpinnat on vuorattu samalla sisuspaperilla.



Kansissa on mustaa kluuttia, kirjojen kuvaaminen oli siis hieman haastavaa, salamalla ja ilman... Pienessä mustassa on sydänhaaraniitti (erilaisia haaraniittejä pitää hankkia lisää!) punaisessa on oranssinpunainen lankaselkä ja oranssi kuminauha jossa tuollaiset hienot metallipäät (kiitos opettajalle päistä :) ja valkoisessa on perusvalkoista kirjansidontalankaa vahattuna selässä ja musta litteä, kiiltävä kuminauha jossa puunappi. Näistä tuli oikeastaan melkoisen kivoja ja innostuin niiden tekemisestä niin, etten koko kurssilla muuta tehnytkään :)



Pieni musta välilehdillä on jo täytetty, kirjoitettu ja annettu eteenpäin. Se oli lahjaksi pojan kummeille ja täytin kirjan elämän ensimmäisten vuosien kuvilla.

Isokin on suunniteltu käyttöön. On mitoitettu pojan päiväkotivalokuville. Ja siitähän se idea sitten lähti ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti