keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Kävimme tosiaan myös kolmevuotis neuvolassa. Itseasiassa jo 31.3, mutta koska elämä on, en ole ehtinyt hirveästi ehtinyt viimeaikoina ajattelemaan (tätäkin kirjoitan kuiva-ainekaapin siivouksen ja pyykinpesun välissä).

Neuvolaan oli tullut uusi tutkimusaineisto, eli meille tuli uudet tehtävät. Poika oli suostuvaisella tuulella joten meni hienosti. Avasi pullon, piirsi viivan niinkuin piti, totteli ohjeita, kasasi palikoista tornin, näytti kuvia, puhui kun ruuneperi, potki ja heitti palloa ja oli muutenkin aktiivisesti mukana. Paitsi sitten kun piti hyppiä. Poika joka liikkuu yleensä hyppien, pisti jarrut päälle. Ei, hän ei hyppää. Piste. Unohti tosin päätöksensä kun innostui pallon heitosta, samalla hyppi tasajalkaa niin että tanner tömisi ;) Vaa'alle poika ei suostunut, mutta sitten isin sylissä, ja vähennettiin isin paino. Painoa oli 13,8 kg ja pituutta 93,2 cm.
Seuraavan kerran sitten vuoden päästä.

Eilen käytiin myös 3v hammastarkastuksessa. Vaikka olinkin epäileväinen, niin poika suostui tarkistukseen mukisematta. Oli hyvä hoitaja ja tarkisti ensin possun hampaat (kunnossa), sen jälkeen vasta poika nostettiin tuoliin. Kaikki hampaat oli tulleet ja kaikki ehjiä, ts ei hammaspeikon jälkiä. Pari palaahan hampaista puuttuu, terveisin kohelo ;)

Eilen illalla poika kertoi minulle tarinaa, se oli pitkä:
" Pappa ajoi kraakraa. Sitten se kraakra haisi, sitten se jätti sen yksin. Pappa osti mönkkä, se on ihan uusi. Mönkkä ei haise. Sitten me mentiin mummin kanssa ulos. Sitten se kraakra haisi. Sitten tuli rekka. Kraakra meni pois. Se oli rekkamies. Minä olen lakasukonemies!" Terveisiä vaan mummille ja papalle ;)

(luin tarinan ääneen ja nyt kuuluu lattialta: "sitten se kraakra haisi!")

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti