sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Lauantain kirppisreissu venähti pitkäksi.

Aamulla oli tarkoitus käydä kirppikseltä, ja sieltä lähteä eri suuntiin niin että minä kaupungille kaveria tapaamaan ja mies ja poika kotiin. No erinäisistä syistä johtuen erkanimme eri kokoonpanolla ja minä lähdin pojan kanssa kaupunkiin ja mies motonettiin ostamaan tuulilasinpyyhkijöitä.

Kaupungilta bongasimme ystävän ja kävimme kahvilla. Siellä hän toteaa että lähtekää Tampereelle, kyyti ja turvaistuin olisi. Soitto miehelle: tarvitaanko meitä täällä. Ja soitto porukoille: oletteko kotona. Ei muuta kuin ipana kyytiin ja menoksi. No okei. Matkalla poikettiin parissa vaatekaupassa, vesivärikaupassa ja lastenvaatekaupassa. Ostin pojalle puhtaan vaihtovaatekerran ;) Ja automatkalle tekemistä... Possukin jäi kotiin!

Poika nukahti Mannerheimintien päässä ja heräsi porukoiden lähikaupan pihassa, josta kävin nappaamassa vaippapaketin mukaan, kas kun yövaippaa käytetään vielä ja kas kun niitä ei ollut mukana.

Oikein mukavaa ja virkistävää tälläinen nopea lähtö :)

Tampereella kävin äitin kanssa kaupassa ja löysin alesta pojalle seuraavan välikausipuvun. Jee!

Tänään lähdettiin junalla kotiin. Poika on odottanut junaan pääsyä kuin kuuta nousevaa ja vihdoin se toteutui! Ja matka menikin hyvin. Leikittiin uusilla duploilla, syötiin eväitä, piirrettiin, leikittiin pikkuautolla ja syötiin eväitä ja piirrettiin ja syötiin eväitä. Loppumatkasta paljastin että junassa on myös leikkivaunu, vähän aikaa sai sitten laskea mäkeä ja ajaa leikkijunaa. Kiero minä, näin säästyi kaikkien hermot kun jätkä ei käynyt koko matkaa ylikierroksilla vaan pelkkä junassa olo riitti suurimmaksi osaksi matkaa :) Ja kotiasemalla oli mies vastassa :)

Kiva reissu! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti