lauantai 18. kesäkuuta 2011

Torstaina pidin vapaapäivän. Käytiin miehen kanssa kirpparikierroksella. Fidassa oli kirjojen ale ja niitä lähtikin kotiin aika pino ;) Löytyi käsityökirjoja ja mökille lintukirja. Kierrätyskeskuksesta löytyi pojan huoneeseen leluhylly... lipasto... juttu.


Oltiin pojan kanssa illalla yläkerrassa ja hän lähti hakemaan omasta huoneestaan jotain. Tuli kauheeta vauhtia takaisin: "äiti äiti tuu kattoon!!" mentiin sitten yhdessä katsomaan. "Samanlainen kuin päiväkodissa!! uuu, aaa, ooo (availee laatikoita)". *taptap* (taputtaa hyllyä) "minä tykkään." Vielä illalla kun oltiin jo sängyssä, pieni pää nousee ylös ja kysyy että onhan se hylly varmasti vielä siellä ;)

Löytyi reissulta myös nauhoja.


Saa taas tehdä, laukunhihnaa ja muuta :) Kiva löytö.
Kävin törsäämässä myös lahjakorttini kultakauppaan :)

Perjantaina oli sitten työpäivä. Mukavasti kuitenkin torstain vapaapäivä katkaisi viikon :)

Tänään käytiin aamupäivällä kaverin töissä syömässä (namnam) ja vähän lisää kirpputoristamassa. Ja törmättiin tuttuun :)
Iltapäivällä oltiin lähdössä kävelylle kun poika heitti sitten miestä lelulla. Lopputulos: yksiosaisista silmälaseista tuli kaksiosaiset. Jee. Pikapikaa visiitti silmälasikauppaan mutta ei ne siellä osanneet mitään auttaa. Pikaliimaa... Päästiin me lopulta kävelyllekin. Bongasin ainakin hiirenvirnan, aitovirnan, siankärsämön, poimulehden kukan. Ja aika monta joiden tunnistus on vielä kesken.
Että semmoinen lauantai.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti