keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Viikonloppu oli kuin pieni loma. Sää oli upea ja puuhasin paljon kaikenlaista.

Perjantaina lähdettiin porukoille. Lauantaina aamusta lähdettiin äidin ja pojan kanssa kaupunkiin. Suuntana kenkäkauppa. Eipä se sitten auennut siihen aikaan kun piti, joten käveltiin sitten vähän aikaa kaupungilla. Se kylä ei kyllä aukea ennen kymmentä, ei. No kenkäkaupasta äiti löysi hakemansa ja minä sen mitä en hakenut: nokialaiset sekä minulle että miehelle ja mulle uudet työkengät. Köyhdyin yhteensä yksien nokialaisten verran, joten hyvät kaupat ;) Kaupungilta hurautettiin katsomaan mummoa sairaalaan. Poika pisti jarrut kiinni odotushuoneen leikkipaikalla. Olisi pitänyt jäädä leikkimään. Lähti sitten kuitenkin vähän suostuteltuna... Kotimatkalla pysähdyttiin vielä katsomaan pojalle sandaaleita, niitä ei löytynyt, mutta sen sijaan löytyi ensi kesän lenkkarit ja ensi talven sisäkengät mökille. Kiva :)

Iltapäivällä käytiin isän ja miehen kanssa kävelyllä, raunioilla.


Hienoa oli. Paitsi ne hyttyset...

Päivällä ehdin vielä virkata. Aika paljonkin :) Kivaa oli. Ja illalla käytiin saunassa. Poika varasi saunavuoron mummin kanssa, tottakai, joten päästiin saunaankin rauhassa. Oli niin lämmin pihallakin että istuskelin välillä rappusilla viilentelemässä, ihan kesä puuhaa!

Sunnuntaina vietiin porukat bussiasemalle ja lähdettiin vielä mökille. Mökkimatkalla haettiin evästä kaupasta ja ostin pelin, koska se on kiva ja oli tarjouksessa. Paitsi että mökillä huomasin ettei se ollutkaan tarjouksessa. Puhelukierros ja lupasivat ottaa maanantaina yhteyttä. Ja kas, ottivat! Ja asia selvisi. Saan tarjoushintaan, pitää vaan joskus päästä käymään ko kaupassa... sijaitsee ihan väärässä paikassa lähes kaikkien kulkureittien varrelta. No ehkä kesällä...
Mökillä ei oltu kovin kauaa, mutta ehdin vähän virkata lisää :) Kotimatka meni hyvin, vaikka poika ei nukahtanutkaan autoon, kotona se oli kyllä kiukkuinen kuin ampiainen. Koko kylä kuuli että kotiuduttiin... *huokaus* Jos tosiaan en ole muistanut mainita, niin meillä on _uhmaikä_.


Mökkitaivas vihertyy enemmän ja enemmän ;)


Ja mansikka kukkii!

Mutta viikonloppu oli kaikkiaan tosi kiva! :)

Alkuviikko on mennyt sitten hujauksessa. Eilen siivottiin ikkunoiden edustoja. Jokaisen ikkunan edessä piti olla metri, vähän toista, tyhjää tilaa, sillä tänään tuli kaihdinasentaja. Aamulla herättiin ajoissa nostamaan sänkyjä pois tieltä, onneksi sitä harjoiteltiin jo lukkovaihdon aikana... Mutta nyt on sängyt takaisin nukkumavalmiudessa ja ihanat sälekaihtimet ikkunoissa! Aika hyvin viilensi tätä pätsiä!
Tänään kävin pikaisesti myös lankakaupassa, hups. No se oli kyllä suunniteltu hamstrausreissu. Novitan perkele on mennyt lopettamaan bambun valmistuksen. Piti hakea vähän täydennystä varastoihin. Mutta sitten kun se on loppu niin se on loppu. Höh. Mutta nyt sitä on hetkeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti