keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Sairasloman saldo: monta katsottua leffaa (Pieni suklaapuoti, Salaperäiset rukiinjyvät, MIB, Coyote ugly, Hänet täytyy tappaa, Viidakkokirja ja puolet Blues brothersista), aika monta tuntia päiväunia ja vähemmän yöunia (henki ei kulkenut koko yötä), sukat kudottu valmiiksi, vessapaperirulla muutettuna tolloiksi roskakoriin (niiskis!), pojalle ommeltu possupaita ja tänään vielä kahdet unihousut sekä itselle muutama uusi kestoside (saumuri on iloinen asia!), alusta loppuun selattu huutonetti (enkä edes ostanut mitään) ja yksi syöty suklaalevy.


Perussukat Novitan silmukkamäärillä
Lankana Novita nalle sireeni (Eikä yhtään solmua koko langassa! Tän täytyy olla ennätys!)
Puikot 3 mm bambut
kulutus 66g
Näistä tuli yllättäen kivat. Yleensä en pidä pätkävärjätystä langasta, en edes näistä itsestään kuvioituvista, mutta tän langan värit (ja alelaarin hinta, 2 e) houkutteli ostamaan kerän. Se että sukissa on lempivärit on oikein kiva asia. Mutta omista jaloista kuvan ottaminen onkin sitten hankalempaa ;)

Ja pojan possupaita.Kankaana ja kuvana on sunnuntaina kirppikseltä löytynyt naisten paita. Poika ihan itse antoi hyväksynnän paidan ostolle, kyllä hän sitä pitää! No koska kyseessä kuitenkin oli ihan aikuisten paita, piti siihen tehdä pieniä muutoksia ennen päälle laittoa. Alkuperäinen paita oli ranglanhihainen, joten ihan kokonaan ei kangas riittänyt niin, ettei alkuperäisen paidan saumoja tullut mukaan, olkapäillä on siis sellaiset kolmiot. Ja takakappaleen possu ei ollut ihan keskellä paitaa, huomasi siitä että toisella olkapäällä on isompi kolmio kuin toisella. Ja hihoihin lyhythihaisesta paidasta ei riittänyt kangasta. Pojalla on kylllä värisilmää, sillä hän valitsi hihakankaan varastoistani. Hyvä tuli. Kuvassa näkyvät vaaleat merkit on liitua, paita kas kun meni samantein käyttöön, joten siihen jäi ompelumerkinnät näkyviin ;) Sekä käyttäjä, että tekijä ovat tyytyväisiä.

Tälläinen pieni, rauhallinen puuhastelu sopii minulle. Eteenkin kun valitsee puuhaksi niinkin aivotonta kutomista kuin perussukat ;) Hyvin käytetty sairasloma, eteenkin kun flunssakin alkaa oleen selätetty! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti