tiistai 4. lokakuuta 2011

Viikonloppu

Pitkään odotettu perjantai koitti viimein. Töiden jälkeen hilpasin kotiin, pakkasin rojuni, pakkasin joululahjoja (saa nauraa, selän takana tai julkisesti, mutta sitten kun te muut juoksette loskassa lahjojen perässä, minä istun kahvilassa naureskellen partaani, glögiä maistellen ;)


Sitten suuntasin askeleeni kohti satamaa ja kauan odotettua työporukan risteilyä. Illalla käytiin kiertelemässä laivaa ja kaunistumassa. Ysiltä siirryimme nauttimaan pientä iltapalaa laivan seisovaan pöydään. Sieltä mut sai pyörittää hyttiin ;) Kallistuttiin kaverin kanssa hetkeksi sänkyyn (parisänkyyn, A-luksus hytit, toim.huom.) jossa uni oli viedä voiton. Pieni idlaus kyllä teki hyvää, sillä jopa minä, meikä, allekirjoittanut, jaksoi hillua hereillä aamuneljään. Ja minut, kyllä, minut, saattoi bongata myös tanssilattialta (tarpeeksi ahdasta ja väki tarpeeksi kännissä, joten kukaan ei varmasti kiinnittänyt huomiota kahteen vasempaan jalkaani). Bändi oli hyvä. Mutta on kyllä todettava että perjantai-illan bile risteily on kyllä sitten perjantai-illan bileristeily. Sai karistella kännisiä iilimatoja paidan helmasta.

Aamulla tehtiin jako kahteen ja me "virkeämmät", noustiin kasilta aamupalalle ja Tallinnaan. Toiset jäi kuorsaamaan sänkyyn. Kierrettiin vanhassa kaupungissa, katseltiin ja osteltiin tuliaisia. Yhdentoista maissa treffattiin unikeotkin ja jatkettiin kierrosta yhdessä.


Ei sieltä nyt hirveästi mitään mukaan tarttunut, pojalle Chuggington reppu (josta mulle sanottiin että "äiti, mä tykkään tästä" <3 ), miehelle herkkuja, kuten myös itselle. Ja kaksi pulloa maailman parasta viiniä, jota ei tältä puolen lahtea saa. Eikä sitä ole kyllä muutamaan vuoteen näkynyt toisella puolellakaan, mutta nyt oli! Jee! Ehkä mä ne tässä seuraavan parin vuoden aikana avaan... ;) Langat jäi ostamatta, seuraavalle kerralle on sitten suunnitteilla tutkimusmatka Karnaluksiin ;)

Oli hyvä reissu.

Sunnuntaina lähdettiin mökille, laittamaan viime viikolla kesken jääneitä asioita kuntoon. Kuten istutettiin sireenipuskat, siivottiin talvea varten lakanat pyykkiin, asensin kukkatelineeseen vähän syksyisemmän asetelman ja sitten saunottiin. Oli makoisat löylyt :) Ja kamerasta loppui luonnollisesti akku, sain napattua vain kuvan vuoden sadosta ;)


Illalla oltiin kotona yhdentoista maissa. Hyvä päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti