keskiviikko 9. marraskuuta 2011

-Reppuni hajosi. Nostin sen selkään ja kuului rits. Olkain lähes irti. Sain vielä selässä kuitenkin kotiin retuutettua. Pitää miettiä onko sitä mahdollista korjata itse tai rahallisesti järkevä viedä suutariin. On se jo monta vuotta palvellut.
-Olen reissannut pari päivää töihin bussilla, koska auto on huollossa. Huomaan että minusta on tullut mukavuudenhaluinen. En oikeastaan haluaisi olla töissä kello 5.48 kun työt alkaa klo 6.20. Mutta siellä minä tänään olin. Ainakin ajoissa. Puolituntia tuntuu, eteenkin aamulla. Onneksi mukana oli aina uskollinen Harry Potter
-Muutama kirja on valmiina. Kirjansidonta tuottaa tänäkin syksynä satoa ;) Mutta niistä ei ole vielä kuvaa. Minä ja luonnonvaloja ja niin edelleen. Ehkä viikonloppuna.
-Viime viikonlopun keikaltakin olisi kuvia. Kamerassa. Mutta koneellani ei vieläkään ole kuvaohjelmaa. Tartteis tehdä jotain.


-Viikonloppuna poika pääsi myös kaivurin kyytiin. Ja sai lapioida soraa siinä missä isotkin miehet. Mummin ja papan pihalla voi olla ihmeitä.

edit. lisätty kuva keikalta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti