tiistai 22. marraskuuta 2011

Martinmarkkinat 2011. Väkeä oli.


Rahat meni ;)Ihan oli pakko saada tuo kirja. Ja siihen sopiva kerä (itsensä kidutus)lankaa. Tuosta kerästä pitäisi sitten tulla yksi kokonainen huivi.  Kauniita grafiikanlehtiäkin ostin, kaksin kappalein. Vielä pitäisi hankkia valkoiset kehykset (ikeasta lienee). Lisäksi ostin kolme nöttöstä huovutusvillaa. 

Kaverille tein synttärilahjaksi pienen tonttusen. Mahtuu kämmenelle. Ohjeen löysin jostain kirjastosta kannetusta käsityökirjasta, jonka nimeä en tähän hätään muista. Kaveri on neulahuovutettu ja sisällä menee yksi piipunrassi, saa sitten taivutettua käsiä ja jalkoja sopivaan asentoon.Tänään on ollut koko päivän pää kipeä. Alkoi heti herätessä, eikä loppua vielä näy. Taivuin ja nappasin jo megaburanankin, eipä vielä ole helpottanut. Otin myös tirsat sohvalla, kunnes joku tutkimuskyselijä herätti. 

Pojan kanssa käytiin joulukorttiaskartelupajassa, oltiin siellä noin 10 minuuttia. Yhden kortin poika askarteli. Sen aikana leikkasi minua kerran saksilla ja pyyhki liimat kaulahuiviini... ja sitten aloitti märinän aiheesta, haluan leikkimään, en halua askarrella. Edellä mainittu päänsärkytilanne , märmätys ja se seikka että pajassa oli puolet kaupunginosamme asukkaista aiheuttivat sen että poistuimme ovesta ulos suhteellisen nopeasti. Askarrella olis voinut vielä useammankin kortin, mutta märmää ei pääni tähän hätään kestänyt...

Huomenna (toivottavasti) kivaa tiedossa, nukketeatterikurssin toinen päivä! Ensimmäinen oli ainakin hauska!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti