sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Aamulla joulukalenterista löytyi lappu, jossa luvattiin joulutortunleipomista. Niin me sitten tehtiin.


Pojalle käteen taikinapyörä ja hienoja tuli. On siellä joukossa yksi minunkin tekemä ;) Lisäksi tein pellillisen minitähtiä.

Aamun askartelutuokio jatkui väritystehtävällä. Eilen, illan pimeinä tunteina, leikkasin dinosauruksen. Poika väritti sen aamulla ja yhdessä koottiin. Aika hauska.


Ohje löytyi loistavasta kirjasta, 1000 things to make and do. Nyt mun ei enää ikinä tarvii keksiä ideoita ite! ;)

Poika jatkoi tänään myös enkä linjaa. Sai sellaisen kiukkukohtauksen että ihan yllätyin. Siinä oli vaikea pitää omaa pokkaa, kun toinen raivosi. Voi toista. Se on varmasti raskasta olla pieni iso poika. Vaikka niin on välillä kyllä pienen ison pojan äidilläkin raskasta... Lopulta nukahti viereen. Otettiin yhdessä pienet tirsat.

Näin iltasella ollaan askarreltu, lisää. Ostin eilen itselleni joululahjaksi (oon ollut tosi kiltti, kun oon saanut jo niiiiin monta joululahjaa) pöytäteatteripaketin. Aloitin sen kokoamisen. Ohjauskepin nokkiin liimasin puuhelmiä.Hianoja tuli :)

Maha alkaa oleen kunnossa. Nopeeta se pahin kipu hellitti. Nyt huomaa jos nostelee tai menee muuten liian lujaa niin maha ilmoittaa olemassaolostaan, vielä ei juosta. Ja iltaisin on kipeähkö, vaikka aamulla on ollut hyvä. Eilen teatterireissun oli ihan hyvä, mutta sitten sen enkä-pojan kanssa kaupassa käynti oli liikaa. Tänään en olekaan nenääni ulkona näyttänyt. Lepo tekee kuitenkin vielä hyvää. Ehkä se nopea paraneminen johtuu siitä, ettei mulla ole vatsalihaksia... ;)

1 kommentti:

  1. Mahtava dinosaurus! Täytyy tsekata se kirja, vaikuttaa mielenkiintoiselta.

    VastaaPoista