tiistai 6. joulukuuta 2011

Lunta!


Ei sitä nyt ihan hirveästi ollut, mutta sen verran että pulkkamäessä oli tunkua. Poika oli herättyään ihan tohkeissaan että isän pitää lähteä mökiltä hakemaan rekka-auto että poika pääsee lumitöihin. Isä oli vaan kaukaa viisas ja toi rekan jo eilen kotiin. Siihen laitettiin sitten heti lumiaura kiinni, varastosta kaivettiin pulkka ja lumikola ja oven pielestä lumilapio. On muuten hyvin tehdyt lumityöt.

Kotimatkalla bongasin kyllä pajupuskan joka oli täynnä pajunkissoja.


Tänään oli piparitalon rakentajaiset. Kaavat piirsin iha ite ja mies haki eilen kaupasta karkkia. Koristelusta vastasi suurimmaksi osaksi poika, mä hoidin pursottamisen, hän karkittamisen. Ja pitihän niitä namuja maistaa... yksi taloon, yksi suuhun, yksi suuhun, yksi taloon... ;) Minä hoidin lopullisen kokoamisen, ei palovammoja!! ;)


Talon sisällä on paristoledisarja ja pihalla marsipaanilumilyhty. (Ikea on mun kaveri! Niillä oli joulumyynnissä ihanaa marsipaania, paaaljon parempaa kuin dr oatker!)
Talon katto olisi saanut olla hieman isompi, ensi vuonna sitten.
Ja ihan kaupan taikinasta tehty, luulen että joulun aikana tästä järsitään karkit ja kuorrutteet, loput jää syömättä ;)

Sairasloma-askarteluihin kuuluu vielä pojalle tehty paita. Tehty eurokankaasta löytyneestä vaippatrikoosta. En ollut ennen kuullutkaan sellaisesta. On siis kaksinkertaiseksi kudottua kangasta, toisella puolen valkoinen trikoo, joka on jokaisen raidan kohdalta kiinni päällikankaassa. Ajattelin sen olevan mukavempaa päällä kuin college, mutta silti vähän paksumpaa, näin talvea kohden. Koristukseksi pätkä apinanauhaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti