maanantai 13. helmikuuta 2012

Surrur, se saumuri sitten sanoi.


Alinna pitkähihainen, kirppiskangas, velourin ja joustofroteen sekoitusta ;) Settiin myös housut, jotka odottavat kuminauhaa kun poika ja masun ympärysmitta tulevat kotiin.
Keskellä lyhythihainen, saksasta tilattua töfftöffiä.
Päällä Ikasyrin kalastavasta karhusta lyhythihainen. Hihojen oranssi ei ihan kohtaa paidan muita oransseja, mutta oli paras vaihtoehto mitä minulla oli. Karhua itsessään jäi tälläkonstilla vielä yhteen paitaan (yksi pitkähihainen siitä onkin jo tehty). Ja ajattelin että kerran oranssi on pojan lempiväri, niin miksen sitten tekisi hänelle oranssia.

Kaikissa sama kaava, ottobren 6/2010, party shirt, kokona 104. Kaula-aukkoa muokattu pienemmäksi ja hihoja miinankantajalleni pidemmäksi. Kyllä nyt kelpaa.

Samalla kun kaivoin kameran (ja piuhan esiin), otin kuvan myös valmistuneesta kirjasta.


Päällä violettia kluuttia ja tollainen haaraniittinappi. Etulehti ah niin ihanaa käsintehtyä, samansävyistä violettia paperia. Sisäsivut luonnoslehtiöstä, kaunista norsunluunväristä paperia ja niitä on ikäänkuin riittävästi. Ja muistin jopa kapitteelinauhan, se on sininen. Ja lukunauhan, se on viininpunainen. Kirja lienee onnistunein yksilö pitkään aikaan. Ja se on hyvä se, sillä kirja menee kiitokseksi nahkatakeista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti