torstai 16. helmikuuta 2012

Terveisiä talvisesta Tallinnasta.

Oltiin pojan kanssa kahdestaan risteilyllä, Baltic Princessillä. Uskallettiin lähteä bilelaivalle näin keskellä viikkoa, sillä siellä oli Kari Salmelaisen Seniorisenssit ;)

Reissun aluksi käytiin seisovassa pöydässä syömässä. Poikani, jonka mielestä syöminen on täysin turhaa, jaksoi olla syömässä 1,5 tuntia! Ja maistoi sellaisia juttuja joita moni ei maistaisi... ;) Ole hällä toki mukana oma reppunsa jossa Tärkeitä Tavaroita. Ja äidin laukusta pieni yllätys :)

Illalla vähän käytiin tutkimassa tax freen tarjontaa ja vetäydyttiin hyttiin. Vaikkei me unta saatu ennen kymmentä: "pling plong! nyt tarjouksessa...!" "plingplong! saavumme kohta...!" "pling plong! olemme saapuneet...!"

Seuraavana aamuna, huonosti nukutun yön jälkeen, siirryimme aamupalalle ja sitä myöten Tallinnaan. Otin pojalle kärryt mukaan, mutta oli kyllä viimeinen kärryllinen matka. Eipä tuo niitä enää varsinaisesti tarvitse, mutta ajattelin että neljän tunnin kävely vie vedon (ja olinkin oikeassa). Mutta ei kärryillä siellä mitään tehnyt, pyöriin tarttui enemmän lunta kuin niissä oli pyörää. Eikä niitä voinut työntää yhtään jos poika oli kyydissä. Mutta sai sitten sisätiloissa kärräytyä ja lepuuttaa jalkojaan. Muuten rullasin niissä sitten ostoksia :D isopyöräinen kaljakärryversio ;) Vaikkei me kyllä kaljaa sieltä raahattu. Ei paljon muutakaan. Vähän namia, miekka, miehelle leipää ja juustoa ;)

Paluumatkalla hilluttiin leikkihuoneessa ja ikkunoissa katselemassa merta.

Oli hyvä reissu. Poika oli kiltisti. Mutta olin kyllä silti aika naatti kun päästiin kotiin ;)
Ja laiva oli oikein hyvä. Bileilijät oli jääneet kotiin. Vaikka huomasin olevani liian kiltti. Jonotin hissiin kärryjen kera, hissi saapuu, *viuh* se täyttyi sivuilta ilmestyineillä vanhemmilla tädeillä. Jonotin infotiskille, vuoroni tulee, *viuh* mummeli ilmestyy viinatilauslistan kanssa. Jonotan laivalle *viuh* vanhempi mies vetäsee ohi kaljakassit kilisten... Mutta pojalle riitti juttukavereita ja pappaikäiset sedät innostuivat ilveilemään ja näyttämään kieltä ;)
Joo, mennään me uudestaankin, sitten joskus kesällä :)

(Ei kuvia, oli muuta puuhaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti