keskiviikko 29. elokuuta 2012

Hyvän palvelun päivä

Jätin soittopyynnön terveyskeskusen ajanvaraukseen. Soittivat sieltä ajallaan takaisin, täti oli hyvin ystävällinen ja sain ajan lääkärille. Olisin saanut ajan 20 minuutin päähän, mutta siihen en ehtinyt kyllä teleporttaamallakaan, joten aika tunnin päähän. Loisto homma. Lääkäri oli ajoissa. Mukava ja ystävällinen, kuunteli huoleni ja murheeni. Tutki ja koputteli. Diagnoosi, se sama virustauti kun puolella kaupungin asukkaista, sairaslomaa, särkylääkettä ja lepoa. Hyvä mieli.

Kävin ruokakaupasta, jugurttia ja banaania, ja muuta helposti nieltävää. Seisoin vieraassa kaupassa hoomoilasena muistaen että kananmunia ei ole kaapissa yhtään. "Anteeksi, missähän säilytätte kananmunia?" "No minäpäs näytän! ... tarvitsetko apua vielä johonkin muuhun?" "öm, eeen" "Hyvää päivänjatkoa! :)"
Huh. Millois asiakaspalvelu on näin ystävälliseksi muuttunut? Hyvä mieli.

Kävin hakemassa teatteriin liput, nyt kun seisoin siinä lipputoimiston nurkalla (ja hyvä että hain, viimeiset kolme vierekkäistä paikkaa ja teatteriin on vielä aikaa 2 kuukautta!). Iloinen ja rempseä lipunmyyjä, viljeli huumoria, ratkaisi ongelmat ja tyhjensi sporttipassitilini. Nyt on jotain kivaa tiedossa, jota odottaa! Hyvä mieli.

Kävin minä postissakin, lähetin traktoripipot ystävän lapsille. Ja sorruin. Ostin itselleni suomalaista muotoilua ja työtä, hopeaa. Ihanan kaulakorun ja korvakorut. Mitäs olivat pistäneet ne aleen. Maksoivat yhdessä vähemmän, kuin mitä olisin ollut valmis maksamaan pelkästä kaulakorusta. Ja kyllä, sielläkin oli hyvää asiakaspalvelua! Hyvä mieli.


Jos ei olisi päällä tämä vuosisadan flunssa, olisi suorastaan ylitsevuotavan hyvä mieli. Nyt on vain hyvä mieli :)
(ja treffit Harry Potterin kanssa, viimeinen kirja)

Edit, kuva lisätty

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti