tiistai 11. syyskuuta 2012

Heureka

Torstaina HeurekassaDinot oli komeita, mutta myös aika jänniä... Poika oli innoissaan kotoa lähdössä, kun kuuli, mihin mennään. Odotti kovasti dinoja. Mutta dinojen portilla löi jarrut kiinni. Olivatkin isoja, ja liikkuvia ja äänteleviä. Vaikka puhuttiin jo ennen etteivät ne ole oikeita. Mutta ovat kuulema vain "tottuneet ihmisiin" ;D

Heurekassa oli paljon muutakin kivaa ja ihmeellistä. Siellä parasta on se, että kaikkeen saa koskea ja kaikkea kokeilla. Kaksi tuntia hurahti nopeasti. Kolmaskin olis mennyt, mutta sitten olis saanut pojan kantaa autoon ;) Jännä oli myös se ilmastonäyttely, johon vaihdettiin kumisaappaat, ja kahlattiin nilkkoja myöden vedessä. Ja aikamatka tulevaisuuteen, koska sinne "mentiin" junalla "ollaanko me vielä siellä Heurekassa?" :)


Oli kyllä hyvä retki! Väkeä ei ollut mahdottomasti, vaikka olikin kaksi aikuista yhden hinnalla etukortilla tarjous. Ja oli siellä joku partiotapahtumakin, mutta eivät enää pörränneet näyttelyn puolella kun me tultiin vasta niin myöhään, töiden jälkeen.

Ensi vuonna uudestaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti