torstai 11. lokakuuta 2012

-Keskeltä selkää meni lihas jumiin. Aivastaminenkin sattuu.
-Odotan verikokeiden tuloksia, olen odottanut koko viikon. Ei näy, ei kuulu.
-Sieltä täältä kolottaa.
-Mies päätti ruveta siivoamaan sängyn viereistä romukasaa silloin, kun minun teoreettiseen nukkamamenoaikaani oli puolituntia. En ole vieläkään nukkumassa, vaikka uniaika meni jo. No, onhan se kasa nyt siivottu ja hyvä niin, mutta sei silti poista väsymyksen tuomaa kiukkua.
-Löytyi monta, liian monta, laatikkoa sisältäen "oho, mitäs nämä on", eikä niitä siltikään voinut vielä heittää kirppiskasaan. Onneksi monta laatikkoa myös fuusioitui keskenään, joten tyhjiäkin on, muutama.
-Eilen oli kirjasidonta, en saanut aikaan oikeastaan mitään. Yhtään mitään. Lähdin ajoissa pois, tarkoituksenani käväistä hulluilla päivillä. Jaksoin kävellä puolimatkaan, bussiasemalle, kunnes voimat loppuivat. Käännähdin kirjakaupassa ja ostin pari lohdutuskirjaa (ale!) ja lähdin bussilla kotiin, olin sen verran hereillä että jäin oikealla pysäkillä pois. Kotona rojahdin sänkyyn. Mies palveli sängylle pitsaa. Hyvä, en olisi iltapalalle yläkertaan jaksanutkaan enää kiivetä.
-Mulla on ikävä mun poikaani, onneksi nähdään huomenna!

-Helene Schjerfbeckin näyttely Ateneumissa oli upea. Olin yllättynyt tädin tuotteliaisuudesta ja töiden tyylillisestä kirjosta. Suomen koululaitoksesta tuskin voi selvitä tekemättä esseetä Toipilaasta ja omakuvat on tietenkin tuttuja. Mutta oli siellä paljon upeita, upeita maalauksia, joita ei voinut kuin tuijottaa. Harmillisesti auki viimeistä viikkoa, muuten olisin voinut käydä siellä toisenkin kerran. Maalauksia oli niin paljon, että yhdellä kerralla osa jäi huomaamatta. Ja olihan siellä Ateneumissa toki Hugo Simbergin maalauksiakin, hänen Kuolemansa jaksaa aina ilahduttaa ;)
-Vares, pimeyden tango, oli oikein hyvä sekin. Ihan yksinäni kävin leffassa, mutta ei se mitään, kun leffa oli riittävän hyvä ;) Olikin ensimmäinen uusista Vareksista jonka näin, pitänee katsoa joskus muutkin
-Viime viikon keskiviikkona oli keikkapäivä. Ihanaa seuraa ja hyvä keikka. Pian uudestaan, lauantaina ;)
-Tänään oli töissä retkipäivä. Ihan oikea bussiretki. Sitä en olekaan tehnyt moneen vuoteen. Hyvä oli retki ja retkikohde. Taidankin pojalle lukea (ensiviikolla) koiramäen talossa :)
-Iltaruuan hoiti vanha tuttu grillin pitäjä, uudesta grilliboksistaan. Hella on ollut lomalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti