perjantai 28. joulukuuta 2012

Joulu on juhlittu ja massut on täynnä :) Uunissa tosin paistuu juuri kinkku ja jääkaapissa odottelee rosolli ja perunalaatikko ;) Kohta voisi lähteä kävelemään ja hankkia rosollille vielä kastikettakin! :) joo, ei siis vielä jouluruokaähkyä ;)

Aatonatto, aatto ja joulupäivä vietettiin mun porukoiden luona. Aattona isäni ja poika kävivät metsästä hakemassa, jo kesällä valitun, joulukuusen. Oli tainnut isä käydä tallaamassa polunkin valmiiksi ;) Miehen kanssa käytiin mummoni haudalla. Poika täpinöi aamusta asti ja odotti joulupukkia. (Minä odotin jouluruokaa ;) Joulusaunottiin ja lopulta myös joulusyötiin. Ruuan jälkeen "kävi joulupukki", mies ja poika kurkkivat ikkunasta, näkyykö siellä mitään, ihan varmasti näkyi! Ainakin vilahdus. Ja ovikello soi. Ovella oli iso lahjasäkki, mutta ketään ei enää näkynyt ;) Poika on jo kesästä asti puhunut että hän sitten jakaa lahjat ja niin hän jakoikin. Ja jaksoi iloita jokaisesta paketista, niin sukista, kuin leluistakin. Paketteja oli sopivasti :) Minäkin sain jotain. Kaksi toivomaani kirjaa. Ja kauniin kaulakorun (ei kuvaa, minä olen yläkerrassa, koru alakerrassa, välttelen portaita) Ja muumiokäsieni pelastukseksi tehorasvaa.


Joulun valmistelut jäi kotona vähille, kuusi koristeltiin, leivottiin silloin tällöin pipareita ja joulutorttuja, suuret suunnitelmat, mutta voimien vähyys jätti suunnitelmat ensivuodelle. Ja sitäpaitsi, loppiaiseen onvielä paljon aikaa ;)
Mutta joulupallonallen tein.


Näitä pitää tehdä vielä monta lisää! :)
Ohje all about ami
lanka ylläriä, ja niin karheaa että huh
koukku liian pieni
ja kulutus 20 g

En kovin uskonnollinen ihminen ole, mutta seimet on jotenkin viehättynyt jo pitkään. Ostin pienet keraamiset seimihahmot, tarkoitus oli antaa ne kaverille lahjaksi, mutta koska ei nähty ennen joulua, jäivät ne minulle. Tänään asettelin ne vanhaan sikarilaatikkoon, villan päälle, aika kiva tuli :)


Pääsin hetkeksi myös saumurille, ompelin 6 kuolalappua. Mä en oikein ole hyvä noissa hempeissä väreissä.. ;)Kankaita olis vaikka millaisia, mutta en millään raaskisi laittaa näihin korkkaamatonta kangasta... Ja lisäksi tilasin vielä lisää kangasta :D

Syksyllä on neulottukin. Ruusunnuppunuttu, jostain kirjasta, jonka nimeä en nyt muista


Hassun leveä malli. On kaikkein pienin koko. Hyym, kai se päälle sopii... Vielä pitäisi tehdä siihen sopiva pipo. Lankaa jäi vielä

Ohje ?
Lanka Drops alpaca
Kulutus 67 g
Napit puiset
puikot ?

Uuden kameran myötä sain myös kuvattua syksyn saalista kirjansidonnastaNahkaiset kannet
Koptisidos
Sydän haaraniitit
Oi, mä tykkään!

Ja nyt! Lomapäivä! Ulos! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti