lauantai 2. helmikuuta 2013

Eilinen meni nukkuessa. Heräsin klo 9.40 ja klo 11.30 painuin takasin sänkyyn, luin hetken, kunnes silmät ei enää pysyneet auki, nukuin ja heräsin klo 15.30. Iltasella otin vielä puolen tunnin tirsat, enemmänkin olisi mennyt, mutta kun pikkukakkonen loppui. Ja illalla unta ei tarvinnut odotella, nukahdin kun pää osui tyynyyn. Sitä pirteää keskiraskautta odotellessa, se tosin on jo mennyt, ei pirteänä kylläkään. Ensi viikolla menen taas valittelemaan neuvolaan väsymystäni, vaikka ei siitä tähän mennessä mitään apua ole ollut, mutta ompahan joku aihe mistä valittaa...

Illan virkeinä tunteina, joskus seitsemän ja kahdeksan välillä, huvittelin valitsemalla pojan paitoihin kankaita. Poika teki viimeisen valinnan. 5 paitaa olisi tilauksessa. Vaatekaapista lähti pois iso vino pino oudosti napaa vilkuttavia ja hihoista kutistuneita paitoja... Ja kesäksi tarvittaisiin t-paitoja, vinopino niitäkin.

Samalla kangaslaatikon pohjalta löytyi pari soiroa flanellia, ne surautin saumurilla ympäriinsä, ja on nyt kasa uusia kestokosteuspyyhkeitä vai millä nimellä nyt ovatkaan. Rättejä. Ne oikeat kun on aika iljettäviä, reissussa menevät, mutta kotona, hyrr, mieluummin ei. Aina jää iho vähän tahmeaksi. Tänään saumuroin niitä hieman lisää kun kapalovaatteen reunasta jäi sopiva soiro. (Ei kuvia, vaikka flanellirättien kuviot ovatkin suloisia... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti