lauantai 9. helmikuuta 2013

Pojalle paita. Ottobre 6/12 Raita. koko 116. Hyvä kaava. Hihoista tuli liian pitkät, eikä tuo kanttaus oikein onnistunut, joten, huomenna lyhennys, tänään en saanut sillä paita päällä ollaan nukkumassa.


Kuvakulma vääristää, kyllä se ihan suoralinjainen on, ei tunikamallinen. Sisälle silitin pojan nimen ja koko merkin. Sitten luettelin mitä tekstejä löytyisi ja poika halusi sisälle "rakkaudella tehty" tekstin ;) Voi mun pientä ;)
Nyt sitten vaan samalla kaavalla paitaa tulemaan. Vielä olisi 5 kangasta valittuna. Tuosta puolen metrin palasta tuli juuri yksi paita. Tosin, koska tein oudon mokan, jota en edes tunnusta, niin takakappale on valkoista trikoota. Mutta hyvin se sujuu niinkin. Kangasta jäi pieni soiro jäljelle, siitä saa vielä lyhyet hihat johonkin paitaan. Katsotaan.

Siksaksis blogissa on ollut hauskoja ideoita. Ja piti pompulat apinoida.


Näistä tuli varsin hauskoja! Mansikallisessa on taustalla huopaa, muissa puuvillakangasta. Tuo sininen on lempparini, siinon tähän hommaan hyvä kangas. Maatuskamallissa maatuskan asettelin keskelle, virhe, sillä nyt sen peittää nappi.

Saiskohan huomenna leikattua lisää paitoja, kun pöytä on sopivasti tyhjä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti