maanantai 1. heinäkuuta 2013

Eilen illalla kerkesin pienen hetken ommella, valmiiksi pilkotut ja silitetyt neuvolakortin kuoret, kaksi kappaletta:


Toinen menee odotuslahjaksi, toinen vauvalahjaksi. Vauvalahjan mukana on myös pingu- dvd... Siitä voi olla yllättävää iloa :D Hauskat näistä tuli, paitsi bambiparkojen päät on puolikkaat :D

Eilen oli tosiaan reissupäivä. Meni keilahallin lahjakortti vanhaksi, joten napattiin kaverit mukaan ja lähdettiin keilaamaan. Tunnin keilaus oli pojalle ehkä vähän liikaa, puoli tuntia jaksoi keskittyä itse asiaan, sitten alkoi häröily. Minua väsytti, yllätys yllätys. Mutta olihan se kivaa :)

Keilauksen jälkeen käytiin ostamassa miehelle ulkoilupuku, saa painua vesisateessakin pihalle näiden kahden tehoipanan kanssa ;) Sen perään haettiin ruuaksi the parhaat patongit. Ja reissun päätteeksi vielä visiitti Haltialaan. Siellä ei kyllä kauaa enää jaksettu olla. Pitää lähteä sinne joskus ihan ajan kanssa. Yllättäen poikaa kiinnosti enemmän traktorit, kuin eläimet, paitsi toki possut ;)


Juhannuskin oltiin reissussa. Sukumökillä tuolla kaukana. Poika nautti elämästään, aina joku hömpöttämässä :) Ja pääsi kalaan! Ja soutamaan! Ja sai grillata makkaraa! Ja jäätelöä ja mansikkamehua!


Mökille menomatka kesti tuhottoman kauan, poika oli päättänyt että nukkuu vasta sängyssä... nukahti kummiskin puoliltaöin autoon ja neiti oli sitä mieltä että hän ei nuku, hän ei tässä kopassa köki, hän haluaa syliin, NYT! Pysähdyttiin sitten tauolle joka huoltoasemalle... Paluumatka menikin sitten hyvin, yksi pikainen pysähdyn (karkkitehtaalla... *köhköh*) ja suorinta tietä mummilaan. Jäin lasten kanssa loppuviikoksi vielä Tampereelle. Juhannuksen sää oli upea. Ikinä ennen en ole ollut sukumökillä tuollaisessa kelissä, siellä on aina satanut, nyt paistoi aurinko. Hyttysetkin oli kutistuneet.

Tampereella kävin kaverilla kylässä, pikaisesti kaupungilla ja katselin ukkosta. Aika pitkä reissu kuitenkin. On kiva olla kotona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti