perjantai 25. lokakuuta 2013

Elämän ensimmäinen lettu!


Kahdella alahampaalla ja banaaniletulla on hyvä aloittaa. Ei maitoa, ei sokeria, ei suolaa ;) Mutta hyviä oli. Poikakin, nirsona herkkuilijana, piti :)

Ne mun halloween muottiostokset ;)


Se iso lepakkomuotti puuttuu vieläkin, ei oikein missään tunnu olevan... Eilen ostin kirjansidonta matkalla vielä mustaa elintarvikeväriä, eiköhän näillä saada aikaan jo vaikka mitä :) Paljon on ideoita, mutta ihan kaikkia ei varmaan voi, kerkeä tai pysty toteuttamaan.

Eilen harrastin myös lelulaatikon siivousta. Nyt on pikkulegot keittiössä, geomagit kaapissa ja builder palikat alakerrassa. Olohuone valmistautuu pikku mönkijään... Vaikka kyllä se eilen vetäs suuhunsa mainospostin :D Selluloosa, mainio kuidun lähde! Niin ja mönki jumiin mun läppäripenkin alle :D Voi toista.

Kirjansidonnassa tuli valmistakin. Olisi tullut enemmänkin, mutta liima loppui harmillisesti kesken. Pitää muistaa täyttää pönikkä ensi viikoksi. Mutta kuvia tulee valmiista sitten vasta joskus. Oli kyllä koko reissu niin vastatuulessa että, ensin näin bussista takavalot, sitten näin ratikasta vilahduksen, no, lopulta pääsin perille. Mun vakiopaikka oli ryöstetty (hih) ja pääsin uuteen seuraan. Ja mukavaa oli. Meidän edellinen, neljän vuoden porukka, on hajonnut kahdelle kurssille ja kestää hetken, ennenkuin uusi muodostuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti