keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Kävin kaupalla. Oli tarjouksessa seiska veikkaa. Ja lisäksi sai kaupanpäälle lehden. Voiko sellaista tarjousta vastustaa, eteenkin kun lanka on ihanan violettia? Ja kun namihyllystä mukaan tarttui vielä suklaata niin paketti oli valmis ;)


Löysin kauniin sukkamallinkin, ehkä teen sen itselleni. Tosin, sitä ennen on saatava valmiiksi neidon tumput. Ilmojen puolesta niitä todella jo tarvittaisiin! Ja voipi olla että pientä tonttupajaakin voisi vähän viritellä...

Eilen kävin ostamassa halloween juttuja... leivontatarvikekaupasta :) Samalla mukaan tarttui viereiseltä kirppikseltä neidille uimapuku. Ja koska isoveljellä oli uimakoulu niin pitihän pikkusiskonkin päästä polskimaan! Jee. Kivaa oli. Ekaa kertaa uimahallin altaassa! Vartti oltiin. Sitten alkoi tulla vilu, kun oli normiallas, ei sellainen lämmin. Ja suihkussa neiti istui monitoimikorissa... aiheutti hymyjä :D Mutta toimi. Ei tarvinnut lattialla möllöttää ja pystyin peseytymään itsekin. Kivaa, mutta olin sitten illalla itse tosi väsynyt. Aika homma kuitenkin.

Oli kyllä poikakin väsynyt sen uimisen jälkeen. Narina vaan kuului, ettei ollut kivaa kun piti pomppia vedessä ja nyt on maha täynnä vettä, ei siis ilmeisesti osaa pitää suutaan kiinni, uidessaankaan ;D Ja kyllä hällä hauskaa näytti olevan.

Tänään oli värikylpy osa 3, sininen ja oranssi. Parasta oli oranssi organtsa jonka sisään saattoi kietoutua,  ja potkuttaa. Maalaamisosiossa paras juttu oli pensseli. Se syötiin. Ilmeisen hyvää oli :) No, kyllä me vähän sillä marjapuurolla maalattiin... ja sitten jatkettiin pensselin syömistä :) Tämän jälkeen tehtiin yllätyshyökkäys työpaikalle. Pikainen, mutta ihan kiva visiitti.

Tämä viikko ollaan nyt oltu ilman yömaitoja, koska äiti ei tahtois enää olla huvitutti, eteenkään yöllä, eteenkään kahdeksaa kertaa. Nih.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti