perjantai 14. helmikuuta 2014

Eilen lähdin kirjansidontaan ilman ensimmäistäkään ajatusta siitä, mitä tekisin. Kassissa eli edelliskerralla leikatut ja taitetut paperit, mutta ei ideoita. Hyvä niin, sillä kurssikaveri toi paikalle järjettömän kasan vanhoja kirjankansia, 1890-1960 luvuilta. Sieltä otin itselleni niitä kuorman. Kaksi sain valmiiksi asti.


Tässä hevosaiheisessa kirjassa on sisällä hiilipaperia. Ihan himpun liian suuret kannet, mutta riittävän hyvät.


Muistaakseni 7 leekkiä mahtui sisään. Kannet olivat niin hyvässä kunnossa, ettei niille tarvinnut tehdä muuta kuin liittää kirjaan kiinni.

Tämä toinen...

*lisää kuva tähän*...menee huomenna ystävälle lahjaksi. Ja kuva lisääntyy myöhemmin, edellä mainitusta syystä. Koskaan ei tiedä kuka blogissa sattuu käymään.

Tämä on pokkarimallinen kirja, pehmeät kannet. Kannet vahvistin liimaamalla sisäpuolella kartonkia. Mutta muuten, paria pientä nirhaman liimausta lukuunottamatta, kannet olivat oikein sopivat. Ja tähän sopivat arkit olivat myös valmiiksi taiteltuina. Sisällä on 14 leekkiä luonnoslehtiöpaperia. A3:sta leikattu A4:ään ja taitettu siitä A5:een. Kansi sai vielä hieman modausta lyijykynällä, mutta ei julkaista kuvaa siitä ;)

Kannatti lähteä liikkeelle, ilman ideoita. Silloin voi saada aikaan vaikka mitä :)

edit, kuva lisätty

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti