perjantai 21. helmikuuta 2014

Tänään oli hyvä päivä!

Aamupäivällä uusi takki, vanhan, nuhjuisen ja rikkinäisen tilalle. Vanhalla menee kyllä vielä töissä, mutta ei tasan muualla... ehkä mökillä :D Alekupongin ja kanta-asiakasbonuspisteiden jälkeen takille jäi sen verran hintaa, että hennoin ostaa sen.
Kameralleni löytyi hieno pieni sievä kamerapussukka.Hyvä noutolounas.

Iltapäivällä levykauppakeikka, Happoradio.Ei ihan, mutta melkein eturivi :D Ihan keskenäni siellä olin. Parhaassa seurassa siis ;D Muuten ei tarvinnut olla yksin, kyllä siellä väkeä oli. Ei liikaa ja kaikki taisi mahtua sisäänkin. Hyvä keikka, kiva fiilis.
Sain nimmaritkin. Ja kaverille kanssa. Iskivät nimmarinjakotynnyrin suoraan nenäni eteen, muuten oisin voinut harkita jos jonon hännille olisin joutunut :D
Olen iloinen, että tuli mentyä.

Kaupassa oli varsin komea kassikin...


Pitäsköhän ihan toivoa synttärilahjaksi ;D Mennyt mies on siis soinut enemmän tai... noh... enemmän päässä viimeisen viikon. Osaan jo laulaa koko kappaleen...

Ja vielä illalla hyvää ruokaa.

Keskiviikkona kävin kylässä.


Menolippu sveitsi. Voitin-hävisin-hävisin. No, ystävällä on kyllä melkoinen kotikenttäetu tuon maan suhteen... Lisäksi syötiin jäätelöä, riittävästi. Ja katseltiin Juicen keikkataltiointia, Bluesia Pieksämäen asemalla. Mukava ilta.

*Hyyrrrrrinääää*

Ja tällä viikolla! Pieni neiti on ottanut ensimmäiset askeleet ilman tukea! Varo maailma, täältä tullaan! :)

edit, lisätty kamerapussin kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti