maanantai 29. marraskuuta 2010

Eilen oltiin mökilläOli kaunista. Ja kylmää. Ei hirveästi pihalla viihdytty. Vähän käytiin katsomassa metsätraktoria, joka kerkesi karata alta pois juuri kun saatiin kaikki vermeet päälle. Mutta myöhemmin tukkirekka lastasi kuormaa lähes takapihallamme. Näkyi meijän ikkunastakin. Käytiin tosin melko läheltä katsomassa moista ihmettä ;) Kun rekka lähti ajamaan pois, ilmeisesti huomasi että poika oli liimautunut ikkunaan, koska ajaessaan mökin ohi, laittoi vilkut päälle. Sammutti ne kun pääsi meijän ohi :)

Nopeasti mökille tuli mukavan lämmintä, vaikka sisätilat oli reilusti pakkasella kun tultiin. Ihan kivaa, mutta kyllä se pakkasraja taitaa kulkea siinä -10 asteessa. Eilen kuitenkin oli lähtiessä -16. Ja kotiin palatessa -22. On se talvi.

Sain otettua myös kuvan siitä pitkäpistosidoskirjasta


Siitä tuli kiva. Tykkään. Pitää kaivella varastoista kaikki nahkankappaleet, näitä saattaa syntyä useampi ;)

Ja vielä lavvantain ostokset


Ostin kirjansidontaan kaksi kerää pellavalankaa. Huovutusvillaa, rannekorun (jonka totesin kotona että taisi tulla nyt jonkun kanssa tiimikoru ;) teetä, nappeja, pojalle ostin maista duplotraktorin ja laivalta vielä namilaatikon, tuollaisen peltisen, jossa on auton kuvia ;) Namit katosi alta aikayksikön ja laatikkoon laitettiin sisään legot. Hyvä hyvä :) Niin ja ostin vielä käsityölehden, jossa on erilaisia palmikkoneuleita. Ja toki namia itelle ja miehelle, leipää, hammastahnaa ja pojalle shamppoota. Ja lihamaustetta. Peruskauraa siis :)

Ja minä olen voimanainen! Tänään jäi auton peruutuspeili käteen, kolmatta (3) kertaa! Ja edelleen sitä säädin kolmella sormella. On se kumma... Pitää kohta lähteä biltemaan ostamaan liimaa. Taidan ostaa kaksi putkiloa ja jemmata toisen käsilaukkuun...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti