maanantai 8. marraskuuta 2010

Kotipäivä. Pojalla on vesirokko. Hän on varsinainen käänteinen kärpässieni! Viime keskiviikkona nousi ensimmäinen näppy ja siitä pitäen niitä on popsahdellut lisää. Nyt tosin jo hiljenevää vauhtia, mutta tänään nousi sormenpäähän ja korvaan näpyt. Ei kiva, ei. Tosin, pojasta ei juurikaan huomaa tuota tautia, paitsi että on normaali kiukkuisempi ja toki täplikäs. Vauhtia tuolla duracel pupulla piisaa! Eilen oli ihan pakko käydä vähän ulkoilemassa. Oltiin tosin vain omalla postimerkkitakapihalla, mutta sai hetken laskea mutapeppumäkeä ja kauhoa hiekkaa. Ja kiukutella kun piti lähteä sisälle.

Viikonloppuna oli ihan jees kun oli viihdytysjoukoissa kaksi. Ja videot. Lauantaina mies pääsi hetkeksi pois kotoa ja sununtaina sitten vuorostani minä. Kävin kaverin kanssa koluamassa kirpputorin. Pieniä löytöjä tein, muovailuvahakaulimen, piirrustuslevyn, silitettävää tukikangasta, silikoni vuoan, pingun... Ja kotimatkalla ruokakaupasta uuden muumimukin :) Illalla poika viihtyi kylpyammeessa lähes tunnin. Siinä samalla saatiin miehen kanssa viikattua pyykit ja harrastettua muutenkin alakerran siivousta. Pojan huoneen kohdalla siitä ei ole enää tänään mitään merkkiä näkyvissä... mutta kuitenkin.

Tänään onkin sitten ollut puuhaa kun olen yrittänyt keskenäni keksiä viihdykettä sylin kipeälle pojalle. Aamupäivä käytettiin leipomiseen. Tehtiin pullia ja pipareita. Ja piparipullia.


Poika on ihan ite voidellut ja rusinoinut pullat <3

Lisäksi olen toisella kädellä yrittänyt tehdä rästihommia, pessyt pari koneellista pyykkiä, ja tiskiä, sekä hinkannut puurotahroja keittiön pöydästä. Pikkuhiljaa.

Iltasella annoin pojalle vielä "sairaspäivälahjan". No lähinnä ajattelin että peli voisi jo olla kiva ja olihan se! Pelasimme siis dominoa. Avoimin palikoin tosin ja vähän yhteistuumin, mutta se sujui hyvin. Ja poika voitti, ihan huijaamatta ;)


Hyvä hyvä, pelikasvatus on hyvällä mallilla! :) Kohta voidaan kaivaa pelikortit esiin ;)

Joo mutta onneksi päivä alkaa oleen jo pulkassa. Äiti on vähän väsynyt. Pojasta en tiedä... Ikävästi sattui juuri tänään olemaan se päivä että miehellä oli pakollista menoa. No se oli pakollinen ja sillä selvä, mutta huonolle päivälle sattui.

On tuolla jotain pientä tuunattua ja valmista, mutta niistä toisella kertaa, sitten kun jaksan pohtia kuvien ottamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti