sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Perjantaina miehet lähti mun porukoille, heti aamusta. Minä lähdin perään kun töistä ehdin. Menin junalla. Oli kyllä viimeinen junareissu vähään aikaan... Kun lähdin, satoi vettä. Ensin odotin bussia joka oli 15 minuuttia myöhässä. Sitten odotin junaa, joka sekin oli 15 minuuttia myöhässä. Sitten odottelin kyllä ihan sisätiloissa kaukojunaa, joka ihme kyllä, oli ajoissa. Junalipun hinta tosin oli noussut, 160 km ja 30 euroa. Huh. Juna oli täynnä ja kuuma, edellä istuvan penkille oli edellinen asiakas käynyt kaatamassa kaljat. Onneksi mies oli asemalla vastassa, muuten olisin vielä odottanut seuraavaa bussia, vesisateessa ja kävellyt vielä loppumatkan, vesisateessa.

Lauantaina käytiin kääntymässä kirpputoreilla, ei mainittavia ostoksia. Kävimme myös lelukaupan brio alessa, mies haaveili builder laatikosta, ja minä ostin junarataan tunnelin.

Tänään ollaankin sitten ulkoiltu :) Viimeyönä satoi mummilan pihalle lunta ja tänään pappa haki mönkijän tallista ja teki lumityöt. Sen perään poika pääsi mönkijäajelulle. Varastosta haettiin pulkka ja lumilapio. Vuoden ensimmäinen lumilinnahko on tehty, samoin laskettu ensimmäiset pulkkamäet ja rakennettu lumiukko! Mun miehet teki ihan kunnollisen kokoisen lumiukon, jolle poika laittoi ihan ite näppyjä. Lumiukollakin oli vesirokko! ;)

Kävimme myös retkellä metsässä! Luminen metsä oli kaunis.Samalla poimittiin vähän sammalta ja varpuja. Ja nähtiin orava. Ja paljon erilaisia jälkiä, kuten kissan ja äidin jäljet :)

Päivällä ajettiin kotiin ja poika oli ihmeen hiljaa. Kotona todettiin että hän oli raapinut jokaisen ruven mitä päässä oli. No onneksi ne oli jo melkein parantuneet.

Kotona askarreltiin talvikoristeita.Sammalta, varpuja, kiviä ja pieniä tonttuja isossa ja keskikokoisessa kynttilälyhdyssä. Kuvaamisen jälkeen enkelikaruselli sai lähtöpassit kun ei meinaa pyöriä siellä lyhdyssä. Tilalle laitoin kynttiläkipon. Pitää muistaa kastella että koristeet on jäljellä vielä kun talvi tulee ;)

2 kommenttia:

  1. Oi, kauniita asetelmia.

    Näin kauan meni, että sain itseni vierailemaan täällä uudessa blogissasi =)

    VastaaPoista
  2. No pikkuhiljaa! ;)

    Ja juu, ei täällä ihan hirveän aktiivisesti mitään tapahdu. Välillä tuntuu että pitäisi kirjoittaa, aihe on ja tekstikin mielessä jo muotoiltu. Mutta illalla väsyttää, ei ole kuvia tai niitä ei voi ottaa kun valoisan ajan on töissä ja kuvaton teksti on aina vähän tylsä. Vaikka ei noi mun valokuvani mitään mestariteoksia ole. Ja sitten onkin jo viikko mennyd...

    VastaaPoista