sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Kotona jälleen. Nyt on kinkkua syöty, suklaatakin maisteltu, äidin lanttulaatikkoa ja juustoja :) Masu on (melkein) vieläkin täynnä :)

Aattona käytiin miehen kanssa kaksin haudoilla, -25 astetta, pikapyrähdys siis, vain kynttilät mummon haudalle ja muualle haudattujen muistomerkille. Päivällä herkuteltiin ja illemmalla joulukuusen alle ilmestyi kuorma lahjoja. Poika oli ilmeisesti ollut kiltti. Voi sitä lahjojen avaamisen riemua! Ehti kuitenkin välillä kantaa lahjat myös muille :) Paketeista paljastui mm se kauan kaivattu cars poliisiauto (lego), palapelejä, kirja (josta tuli uusi lemppari), lehmän talo! Ja juna. Junalle kyllä kävi jo köpelösti. Sei ollut heiton kestävä. Ensimmäisellä kierroksella korjaus onnistui suht helposti. Toisella kerralla se vaati erikoistyökalut, pikaliimaa ja kolvin. Kenen neron idea on käyttää kolmiokantaisia ruuveja? No nyt on sellainenkin ruuvimeisseli, pappa teki. Juna toimii taas, mutta se on nyt hyllyllä. Luvattiin se pojalle sitten kun hän täyttää 15 vuotta...

Lehmät laitumella

Papalla oli muutenkin tonttuverstas käynnissä, korjasi myös navetan oven (hieman käyrä), poliisiauton renkaat (irtoilivat), trukin haarukan (irtosi innokkaan työmiehen käsissä).

Minäkin olin ollut ilmeisesti kiltti. Mieheltä kirjoja, mummolta villasukat, vanhemmilta hemmottelusuihkutuotteita ja perheelle yhteiseksi vohvelirauta. Rauta on jo korkattu, hyviä olivat ;)


Tänään lähdettiin ajamaan kotiapäin. Paitsi poika. Jäi mummille ja papalle, kokonaiseksi viikoksi! On tää aika kummaa, katsottiin jo kokonainen leffa, yhteen menoon! Ohhoh. Mutta on mulla jo vähän ikävä....

Huomenna menen töihin, bussilla. Kuka tilasi valkoisen joulun? Nyt saisi jo riittää! (Tehtiin lumitöitä reilu puolituntia että päästiin omalle parkkipaikalle ja parkkipaikalta vielä etuovelle...)
Vielä ulos, pitää tehdä lumityöt, osa kaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti