tiistai 21. joulukuuta 2010

21.12.2010

Poro? :)



Pojasta soitettiin eilen että piti hakea kesken päivän päiväkodista, oli kipeä, kun haen löydän iloisen pienen duracel pupun joka loikkii ylös alas, hoitajan selittäessä että kyllä se ihan oikeasti yski... vielä äskön...

Tänään vein pojan lääkäriin, koska kyllä, hän yskii, myös yöllä (= kukaan ei nuku). Lääkärimatkan poika on ihan uivelo, kun päästään lääkärin ovesta sisään, hän menee taas duracel pupuna pitkin seiniä ja minä selitän että kyllä se ihan oikeasti yski... vielä äskön... Kun lähdetään lääkäristä kotiin poika on taas ihan uivelo. Että sellasta.

Lääkäri laittoi sairaslomaa jouluun asti. Hyvä niin. Jos yskä lähtisi pois. Ja jos vaikka minäkin siinä vahingossa tervehdyn. Tämä megaflunssa on meillä kaikilla.

Mutta olipas tuonne kylille laitettu kaunista joulua! Tultiin ulos ja heti ensimmäisenä näkyi jouluvalot ja joulukuusi. Poika oli ihan innoissaan! Tavaratalon jouluikkuna oli kaunis, siilien karkkipajaa piti katsoa pitkään. Harmi että kamera oli kotona eikä puhelimen kameralla tee yhtään mitään. Hieman kurkittiin joulutoria lääkäriaikaa odotellessa. Jossain olisi kuulema ollut eläimiäkin, mutta niitä ei nyt lähdetty etsimään. Bussia kotiin odotettiin mukavasti tavaratalon leluosastolla ;)

2 kommenttia:

  1. "sairaslomaa jouluun asti"... kuulostaa niiiiin kauhean pitkältä ajalta...

    Toivotan paranemisia, että Jouluna olisitte sopivan virkeänä, koko perhe!

    VastaaPoista
  2. 2 yöööötää jouuuluuuun ooooonnn! ;)

    VastaaPoista