torstai 22. syyskuuta 2011

Muffinssipäivä!


Muffinssin sisällä on suklaamönjää. Ja kyllä, se löytyi kaupasta tuolla nimellä. Huh. Olivat hyviä. Piti jotain puuhaa keksiä kotipäivälle... ;)

Mutta poika on kyllä parantunut. Ei kuumetta, mutta vauhtia. Lääkettä menee edelleen ja rennosti pitäisi vielä ottaa. Lepopäivä siis menossa. Huomenna päiväkotiin. Aamulla lepopäivän ratoksi lähdettiin käymään asukaspuistossa. Ensin vähän pihaleikkejä ja vielä hetkeksi sisälle. Oltiin niin aikasin liikkeellä ettei ollut paljoa muita. Kun pois lähdettiin, väkeä olikin reilusti ja alkoi vieläpä sataa. Mutta päästiinpä vähän pois sisältä. Poika on ollut koko viikon sisätiloissa (jos ei lasketa käyntiä autopesussa, lääkärissä ja pitseriassa) ja alkaa oleen pieniä mökkihöperyyden oireita. Onneksi meillä ei enää (*kopkop*) sairasteta niin paljoa.

Suomalaisessa kirjakaupassa oli ale. Ostin paperia. Ja paperia. Ja paperia. Ihania käsintehtyjä erilaisia arkkeja. Jee! Kirjansidontaan kaikenlaista! :)


Eilen illalla olikin kirjansidontapäivä. Sain valmiiksi Belgialaisen salasidoksen. Aika kiva siitä tuli. Olen oikein tyytyväinen. Luulen että samalla mallilla syntyy vielä useampi kirja. Kunhan ensin löydän jostain sen käyräneulan.Ensi viikolla jääkin kirjansidonta väliin. Muuta (toivottavasti) kivaa ohjelmaa! :)

A thousand sheets of paper arpoo. Laitan linkin, koska paperille on aina käyttöä ;) Vielä ehtii mukaan jos on nopea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti