tiistai 20. syyskuuta 2011

Perjantaina sain kuin sainkin siivottua.
Lauantaina jätettiin poika mun porukoiden huoleksi ja lähdettiin juhlistamaan hääpäiväämme. Käytiin lillumassa Flamingo spaassa, syömässä, vähän ostoksilla ja muuten vaan katselemassa. Mukava ja onnistunut päivä.
Sunnuntaina minä, poika ja kaverit mentiin leffaan katsomaan Nalle Puhin elokuva. Oli pojan varsinainen ensimmäinen leffakäynti, vauvabioa ei lasketa. Hienosti meni. Jaksoi katsoa koko leffan ja syödä namia. Leffa ei ehkä ollut ihan minun makuuni, vähän sellainen jatko-osan jatko-osa, mutta kivaa oli. Paitsi sitten illalla kun pojalle nousi kuume ja valitteli korvaansa.
Eilen mies oli pojan kanssa kotona, oli kuulema ollut melkoinen elohiiri. Kuume nousi sitten vasta iltapäivällä ja illalla sitä oli jo riittävästi.
Tänään oli minun vuoroni jäädä kotiin ja käyttää poika lääkärissä. Korvatulehdushan se. Ja poika ihan naatti. Halusi apteekin vieressä olevaan lelukauppaan, muttei jaksanut katsella siellä mitään. Ruoka ei maistu, ei edes herkut. Muumilimua sentään joi. Ollaan tänään siis katseltu paljon leffoja. Ja nyt illalla käytiin autopesussa. Nyt on vähän piristynyt. Eiköhän se tästä.
Olen nukkuvaa poikaa katselessa kutonut villasukkia. Lanka loppui harmittavasti kesken. Toiseen sukkaan tulee erivärinen pää. Tai sitten puran toisesta sukasta palasen. Ans kattoo nyt. Huomisten päiväunien aikaan lienee vuorossa sadeviitan ompelu, 95 sentin yksilöni ei ollut (yllätys) kovin kestävä...

2 kommenttia:

 1. näitte varmaan trailerin tulevasta Elias-elokuvasta. Tulitte heti mun mieleen siitä.

  Käytiin Saanan kanssa perjantaina kattomassa se Ella & Aleksi yllätyssynttärit, ei ollu kovin häävi... parasta siin oli et se kesti vaan alle tunnin :D

  Paranemisia!!!

  VastaaPoista
 2. Ei nähty, luulen että se olis noteerattu kyllä, koska poika tykkää siitä.

  Joskus leffat on kyllä parhaimmillaan silloin kun ne loppuu... ;)

  VastaaPoista