sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Olipas sitten erilainen mökkireissu.
Mentiin jo perjantaina. Oltiin yötä. Oli kivaa.



 Lauantaina satoi edelleen vettä, lähdettiin kylille. Käytiin torilla, sillalla katselemassa joutsenia ja sorsia, ja vielä uimassa. Uimahommat oli kivat, poreallasta, lämminvesiallasta ja lastenallasta. Mutta suihkussa poika kaatui ja kolautti takaraivonsa. Itku loppui nopeasti, käytiin vielä saunassa ja juotiin pillimehut. Kotimatkalla iski väsymys, en siihen erityisesti huomiota kiinnittänyt, oltiinhan puuhattu uimahallissa parituntia. Mutta mökilläkään ei vielä piristynyt. Olisi vain nukkunut. Kun sain hereille, alkoi oksentaa. Onneksi mökillä toimi netti, metsästin mökkipaikkakunnan päivystyksen puhelinnumeron ja soitin sairaalaan ja ne käskivät sinne. Poika oli apea ja oksenteleva. Päivystyksessä lääkäri tutki, soitteli jolleki spesialistille ja päätyivät lopputulokseen että poika pitäisi olla seurannassa. Koska pienellä paikkakunnalla ei ole lastenosastoa, lähettivät meidät isompaan sairaalaan ja koska asumme täällä eikä siellä, päättivät lähettää meidät tänne. Ajelimme sitten pojan kanssa ambulanssilla tuohon meidän lähisairaalaan. Poika alkoi onneksi ambulanssissa jo virkistyä. Jaksoi välillä puuhailla ja värittää värityskirjaa. Pari sanaakin jo jaksoi sanoa. Sairaalaan kun päästiin, alkoi jo leikkiminenkin kiinnostaa. Pari tuntia oltiin sitten tuossa meidän sairaalassa. Ihan odotushuoneessa leikittin ja luettiin. Lääkäri tutki. Alkoi olla nälkäkin. Ja jano. Ja kun pillimehukin pysyi sisällä niin päästivät meidät yöksi kotiin. Yöllä herättelin poikaa pari kertaa. Ei ollut kovin iloinen herätyksistä, joten päättelin tajunnantason olevan kohdillaan ;) Onneksi se oli sitten vain aivotärähdys. Mutta kyllä se säikytti.



Tänään poika on herännyt virkeänä. Luulen että äidillä on nyt enemmän pää kipeänä kuin pojalla. Käytiin tuossa jo puistossa leikkimässä ja kohta ruvetaan syömään. Kyllä arki on kiva asia.

3 kommenttia:

  1. Hurjaa, pelottavan hurjaa. Onneksi kaikki kääntyi hyvinpäin!!!

    VastaaPoista
  2. Onneksi selvisitte pelkällä säikähdyksellä. Kaikki on tosi hyvin jos äiti on vain väsynyt huolen aiheuttaman hereillä olon vuoksi =D (Palautui niin mieleen meidän viime keväinen sairaalareissu vauvelin kanssa.)

    Mukavaa alkanutta arkista viikkoa.

    VastaaPoista
  3. Onneksi oli tosiaan vain säikähdys :)

    VastaaPoista