maanantai 9. tammikuuta 2012

Olen ollut laiska, vaikkakaan en ehkä oikeassa elämässä.
Tänä vuonna olen jo ehtinyt 3 kertaa uimaan (joista yksi turha käynti, kun altaassa ei mahtunut uimaan...), inventoimaan lahjakaapin, uusimaan pojan vaatekaapin sisällön (hei, poika kasvaa!), ompelemaan joululahjapusseja (parempi myöhään kun ei silloinkaan), säilömään kasan leluja pojan huoneesta, leipomaan joulutorttuja, käymään kylässä, ja toisessakin kylässä, ostamaan lankaa, ostattamaan lankaa (kiitos kulta ;), kelkkamäkeen (ohjeen huutoa mäen päältä ;), kutomaan sukkaa, käyttämään pojan puheterapian arviossa (lällällällää lillillilii lalalallallaa), vierailemaan tylypahkassa (neljäs kirja, puoliväli), pelaamaan fluxxia :) ja kävi meillä vieraitakin. Lisäksi olen toki käynyt töissä ja hoitanut huushollia. Mitä sitä tänä vuonna ehtiikään, jos sama meno jatkuu? ;) Toivottavasti paljon kaikkea kivaa!

Tänään saapui ensimmäinen ottobren numero. Ei ollut pettymys! Heti toisella aukeamalla oli kaipaamani kaavat ;) Haaveilen tekeväni pojalle hupparitakin. En ole sellaista ennen tehnyt. Samoin nappilista paita olis pop. Myös haalarihousut olis kivat, joskaan en tiedä kuinka käytännölliset ne enää on... niitä oli paljon silloin kun ei tarvinnut käydä vessassa ;) Oi ompelukone! :)

2 kommenttia:

  1. Laiskuuden voi kyllä määritellä niin monella tapaa. Hektistä tämä vuoden alku tuntuu olevan näköjään joka puolella Suomea.

    Laiskoja touhukkaita päiviä odotellen, mukavaa alkanutta vuotta.

    VastaaPoista