tiistai 31. tammikuuta 2012

Perjantaina oli mukava päivä. Töiden jälkeen lähettiin pikana Tampereelle. Oltiin ajoissa, jo kuudelta paikalla. Mies tiputti minut keskustaan ja suuntasin asemalle kaveria vastaan. Oli se vaan nostalginen paikka, se Tampereen rautatieasema. Sieltä on monen monta kertaa lähdetty ties mille reissulle, tai saavuttu. Tai odotettu kavereita. Siellä sitä taas odotettiin, sillä juna oli myöhässä ;)
Kun juna vihdoin saapui, käveltiin majoittamaan kaveri hotellille. Ja jatkettiin pian matkaa kohti työväen teatteria. Oltiin edellisenä iltana varattu liput kun oli tullut peruutuslippuja myyntiin. Vuonna 85. Saliin käveltiin lopulta kahta minuuttia vaille seitsemän ja meidän paikat oli ihan rivin keskellä ("anteeks, vanteeks, pääsiskös tästä, moikka riku, mites lapset?" ;)


Oli upea.
Uhkasin kehystää lipun seinälle, niin harvinaista herkkua teatterissa käynti nykyään on, mutta taidan silti jättää sen tekemättä ;)

Teatterista siirryimme sujuvasti klubille, jossa soitti Tulipalo.


Baarimikko myi minulle vieläpä niin hyvää viskiä, että oli ihan pakko ottaa toinen ;) Ja illan päätteeksi käytiin kurmeesti syömässä mäkissä :D

Hyvä ilta, kotiuduin kolmelta aamuyöllä. Ja meinasin nauraa itseni tärviölle, no, saatoin ehkä niin tehdäkin ;)
Ei muuta kuin seuraavaa settiä suunnittelemaan! (note to myself, ja maksamaan kaverille liput...)

Olen aloittanut olohuoneen etsimisen täältä ryönän alta. Nyt on kirjahyllystä poistettu noin 50 kg kirjoja.


Mulla ja anopilla oli eriävä mielipiden romaaneiden omistamisesta. Mun mielestä ne on aina saanut kätevästi kirjastosta. Toki olen ostanut klassikot, kuten Kalevalan ja Linnunradan käsikirja liftareille tai Taru sormusten herrasta. Mutta samaa mieltä olimme siitä, ettei kirjoja voi heittää pois. Nyt niille on onneksi luvattu koti sukumökiltä. Tosin juuri nyt odottelevat olohuoneen pöydän alla siirtoa meidän mökille. Mutta pikkuhiljaa. (Kukaan ei sitten sanonut mitään käsityö- ja lastenkirjakirjastostani... niitä ei saa niin kätevästi kirjastosta. Hyss! Hiljaa siellä!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti