sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Viikonloppuna opin tekemään ilmapallokoiran, sellaisen, joita taikurit tekee. Ja ilmapallomiekan. Tänään piti ostaa lisää taikurin ilmapalloja

Eilen oltiin miehen tädillä kylässä. Poika meinasi jäädä sinne, menkää ny jo, hus hus, sanoi meille. Ei me menty, otettiin poika mukaan.

Tänään ompelin kaksi nuppupeittoa. Toisessa onnistui sommittelu paremmin kuin toisessa, mutta ihan hyviä niistä molemmista tuli. Vielä pari ajattelin tehdä, ei kahden takia viitsi sairaalalle asti ajaa.

Käytiin pojan kanssa kavereilla kylässä, lainaamassa vähän heidän tulostintaan. Nyt on silitettäviä kokomerkkejä ja nimilappuja pitkäksi aikaa.

Grillattiinkin. Parsaa, kylkipaloja ja jälkiruuaksi banaania, joka höystettiin jäätelöllä ja kinuskikastikkeella.

Nyt särkee päätä ja väsyttää. Nukahdin eilen vasta yhdeltätoista illalla, poika sen jälkeen. Ja hän ponnahti aamulla seiskalta ylös, vaatien minuakin nousemaan. *Haukotus*

2 kommenttia:

  1. Tuotanoin, taidettiin tänään pyöräillä/juosta teitä vastaan, tunnistin tosin vasta kohtaamishetkellä :) olin liian keskittynyt siihen etten joutuisi pojan pyörän alle ja/tai tönäistyksi ojaan. Moikka jälkikäteen!

    VastaaPoista