sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Eilen hurautettiin käymään kierrätystehtaalla. Mukava visiitti, vietiin pussillinen ja tuotiin vajaa pussillinen tavaraa. Löysin kivan laulukirjan pojalle ja itelleni kankaaksi froteisen mekon. Ostin myös metrin söpöä pingviinineulosta :)

Tänään sain tosiaan aamupalan sänkyyn :) Ja siitä sitten lähdettiin mökille. Matkalla pysähdyttiin kaupassa ja ostin itselleni kengät, no viidet... ja vielä samanlaiset.
Mökillä oli koko päivän mukava keli. Istutin kasan pääsiäiskukkia pihalle odottamaan uutta tulemista. Nuuhkin nurkkia ja suunnitelin "kasvimaata".


Mun porukatkin tuli mökille. Mies kaatoi isän kanssa puun, joka isotteli meijän vessalle. Lisäksi kannettiin naapurin puita ja risuja pois meijän pihalta. Sitten grillattiin makkaraa ja kasviksia. Ja toki syötiin suklaata ja kakkua, synttäreiden kunniaksi :)


Mies kiinnitti pöntön linnuille. Edellinen pönttöpuu kaatui tapaninmyrskyssä (ja tänään sitäkin pistettiin palasiksi). Mies on tosiaan pöristellyt moottorisahalla vähän siellä ja täällä, pitkin pihaa. Ja minä oon tullut kirveen kanssa perässä ja karsinut oksia pois ;) Kyllä siitä mökin pihasta tuli erinäköinen. Vaikka on siinä paljon vielä hommaa. Pari puuta on ihan kokonaan vielä käsittelemättä ja jo käsitellytkin pitää vielä pilkkoa. No mutta, pikkuhiljaa.

Pojan kanssa askarreltiin mummille äitienpäivälahja:


Poika valitsi ite värit. Ja minä ompelin tyynyliinan. Kortinkin poika teki itse. Siinä on mummin kuva :) Tuli hienot! :) Niin, ja sai mummi yhdet kengistäkin, jotka ostin matkalla :D

Oli kiva syntymäpäivä! Vesisade alkoi vasta kotimatkalla. Ja kotona kävin vielä dyykkaamassa roskalavaa. Löytyi täydellinen pöytälevy erääseen projektiin. Ja kastelukannu :) Hyvät löydöt. Hyvää kakkua. Kiva kirja lahjaksi (jonka tosin valitsin itse ;) ja koko päivän kiltti poika! Wow.
Nyt vielä loppuhuipennus päivälle ja nukkumaan omaan sänkyyn :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti